دانلود پاورپوینت, پاورپوینت طرح توجیهی, مقاله

دانلود پاورپوینت, پاورپوینت طرح توجیهی, مقاله, پیشینه تحقیق, مبانی نظری, طرح توجیهی, پرسشنامه مدیریتی, پرسشنامه روانشناسی

دانلود پاورپوینت, پاورپوینت طرح توجیهی, مقاله

دانلود پاورپوینت, پاورپوینت طرح توجیهی, مقاله, پیشینه تحقیق, مبانی نظری, طرح توجیهی, پرسشنامه مدیریتی, پرسشنامه روانشناسی

تحقیق تولیدگلاب 90 ص ( ورد)

تحقیق-تولیدگلاب-90-ص-(-ورد)
تحقیق تولیدگلاب 90 ص ( ورد)
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 123
حجم فایل: 77 کیلوبایت
قیمت: 8500 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 123 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏فصل اول کلیات
‏تعریف، ویژگیها و مشخصات محصول تولیدی:
‏گلاب به حاصل تقطیر گل های سرخ محمدی Rosa dama scenamiller‏ تازه چیده شده و مخلوط آن با آب که اساس اضافی آن از محلول ابکی جدا شده است اطلاق می گردد. البته در سایر کشورها مثل ترکیه، بلغارستان و فرانسه از گونه های دیگر گل سرخ برای تهیه گلاب استفاده می شود. در حقیقت گلاب محصول سنتی ایران می باشد که برگرفته از گلهای تازه محمدی می باشد و در مورد آن همین بس که متبرک به نام حضرت رسول (ص) می باشد و نام آن حضرت را به همراه دارد.
‏تولید گل محمدی و تهیه گلاب سالانه برای هزاران خانواده ایرانی اشتغال ایجاد می کند و گردانندگان این رشته بوی خوش طبیعت را به خانه علاقه مندان می برد.
‏گلاب ایرانی جنبه صادراتی دارد و نشانه مرغوبیت آن ایرانی بودنش می باشد به طوریکه خانه کعبه که قبله مسلمین جهان است با گلاب ناب ‏محمدی‏ کاشان شسته می شود.
‏از آنجا که گلاب برای طعم دادن به مواد غذایی، آشامیدنی و یا به عنوان ماده معطر کننده به کار می رود بنابراین ویژگیهایش باید به صورتی باشد که خطری برای مصرف کننده نداشته باشد.
‏ویژگیهای آن شامل موارد زیر می باشد.
‏1
‏فصل اول کلیات
‏تعریف، ویژگیها و مشخصات محصول تولیدی:
‏گلاب به حاصل تقطیر گل های سرخ محمدی Rosa dama scenamiller‏ تازه چیده شده و مخلوط آن با آب که اساس اضافی آن از محلول ابکی جدا شده است اطلاق می گردد. البته در سایر کشورها مثل ترکیه، بلغارستان و فرانسه از گونه های دیگر گل سرخ برای تهیه گلاب استفاده می شود. در حقیقت گلاب محصول سنتی ایران می باشد که برگرفته از گلهای تازه محمدی می باشد و در مورد آن همین بس که متبرک به نام حضرت رسول (ص) می باشد و نام آن حضرت را به همراه دارد.
‏تولید گل محمدی و تهیه گلاب سالانه برای هزاران خانواده ایرانی اشتغال ایجاد می کند و گردانندگان این رشته بوی خوش طبیعت را به خانه علاقه مندان می برد.
‏گلاب ایرانی جنبه صادراتی دارد و نشانه مرغوبیت آن ایرانی بودنش می باشد به طوریکه خانه کعبه که قبله مسلمین جهان است با گلاب ناب ‏محمدی‏ کاشان شسته می شود.
‏از آنجا که گلاب برای طعم دادن به مواد غذایی، آشامیدنی و یا به عنوان ماده معطر کننده به کار می رود بنابراین ویژگیهایش باید به صورتی باشد که خطری برای مصرف کننده نداشته باشد.
‏ویژگیهای آن شامل موارد زیر می باشد.
‏3
‏ویژگی ظاهری:‏ از این لحاظ گلاب باید زلال، بی رنگ، بدون سود و رسوب، فاقد ذرات خارجی، فاقد بوی ترشیدگی با هر نوع تخمیر، فاقد بوی پختگی، دارای بوی ویژه گل سرخ، طعمی مطبوع و مختصری مایل به تلخی باشد. ضمناً واکنش گلاب باید اسیدی باشد PH= 3.5-5,5‏
‏ویژگی مواد اولیه‏: آبی که در تهیه گلاب به کار می رود باید مطابق با ویژگیهای استاندارد آب آشامیدنی شماره های 1053 و 1011 باشد. آب مقطر مورد استفاده برای رقیق کردن گلاب باید تازه و تقطیر شده باشد و برای تهیه گلاب از گلبرگهای گل سرخ محمدی که تازه چیده شده باشد استفاده می گردد.
‏ویژگی شیمیایی: اسانس:‏ اسانس گل سرخ مایع روغنی بیرنگ یا زرد است با طعم و بوی مشخص که در 25 درجه به حالت مایع چسبنده درمی آید و در اثر سرد شدن تدریجی شکل توده متبلوری به خود می گردد و در اثر گرم کردن مجدداً مایع می شود. این اسانس از دو بخش جامد و مایع تشکیل شده ترکیبات شیمیایی آن الکلهای ‏ترپنی‏ مانند ژرانیول و ستبرونلول، ردنیول و نرول از همه مهمتر هستند و نرول موجود در آن به میزان 5 تا 10 درصد می تواند اثر بسیار مشخصی بر روی اسانس داشته باشد.
‏الکلهای دیگری مانند لینالول، اوژنول و یک استئاروپتن بی رنگ که در حرارت معمولی جامد است مواد متشکله اسانس گل سرخ را تشکیل می دهند. بخش جامد گلاب فاقد بو است و بخش مایع دارای بوی خوبی می باشد. مقدار اسانس موجود در گلابهای درجه یک باید حداقل
‏3
mg‏35 در ml‏100 و برای گلابهای درجه 2 حداقل mg‏15 در ml‏100 باشد.
‏اندیس ید، اندیس استر، اندیس اسیدی، اندیس اسیداسیون نیز برای گلابهای سبک و سنگین مشخص می باشد که طبق جدول ارائه می گردد.
‏شماره
‏انواع آزمایش
‏گلاب سنگین
‏گلاب سبک
‏1
‏وضع ظاهری گلاب
‏شفاف و زلال بدون ذرات خارجی
‏شفاف و زلال بدون ذرات خارجی
‏2
‏طعم
‏مطبوع و کمی مایل به تلخی
‏مطبوع و کمی مایل به تلخی
‏3
‏بو
‏بوی مطبوع گل سرخ
‏بوی مطبوع گل سرخ
‏4
‏اندیس اسیدی بر حسب mg‏ اسیداستیک درصد میلی لیتر نمونه
‏5/5-5/2
‏6-1
‏5
PH
‏5-3
‏3-5/0
‏6
‏مقدار اسانس بر حسب mg‏ در ml‏100
‏حداقل 35
‏حداقل 15
‏7
‏اندیس ید
‏حداقل 35
‏حداقل 15
‏8
‏اندیس استر
‏حداقل 3
‏حداقل 1
‏9
‏اندیس اکسیداسیون
‏حداقل 200
‏حداقل 130
‏10
‏کلرور
‏نباید وجود داشته باشد
‏نباید وجود داشته باشد
‏11
‏سولفات
‏نباید وجود داشته باشد
‏نباید وجود داشته باشد
‏12
‏نیترات و نیتریت
‏نباید وجود داشته باشد
‏نباید وجود داشته باشد
‏13
‏مقدار مس بر حسب ppm
‏حداکثر 4/0
‏حداکثر 4/0
‏14
‏مقدار ارسنیک بر حسب قسمت در ملیون
‏حداکثر‏ 05/0
‏حداکثر 05/0
‏15
‏مقدار ××× بر حسب
‏حداکثر 1/0
‏حداکثر 1/0

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.