دانلود پاورپوینت, پاورپوینت طرح توجیهی, مقاله

دانلود پاورپوینت, پاورپوینت طرح توجیهی, مقاله, پیشینه تحقیق, مبانی نظری, طرح توجیهی, پرسشنامه مدیریتی, پرسشنامه روانشناسی

دانلود پاورپوینت, پاورپوینت طرح توجیهی, مقاله

دانلود پاورپوینت, پاورپوینت طرح توجیهی, مقاله, پیشینه تحقیق, مبانی نظری, طرح توجیهی, پرسشنامه مدیریتی, پرسشنامه روانشناسی

تحقیق تفنگ ساچمه زنی متناسب ( ورد)

تحقیق-تفنگ-ساچمه-زنی-متناسب-(-ورد)
تحقیق تفنگ ساچمه زنی متناسب ( ورد)
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 10
حجم فایل: 302 کیلوبایت
قیمت: 8500 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 10 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏تفنگ ساچمه زنی متناسب
‏ ‏
‏در مبحث مربوط به قنداق تفنگ اهمیت بیش از حد متناسب بودن قنداق با ویژگی جسمی تیر اندازی ،به ویژه در تیر اندازی با تفنگ ساچمه زنی(هوازنی) بیان شد. تفنگ متناسب، تفنگی است که به راحتی وروانی به روی دست بیاید،قنداقش خود به خود در روی شانه تیر انداز قرار می گیرد،گونه تیر انداز روی شانه قنداق جا بگیرد وچشم وی بی هیچ تلاشی در امتداد لوله ‏(‏لوله های ‏)‏ تفنگ قرار بگیرد.‏
‏چنانچه تفنگی را که برای اولین بار آزمایش می کنید واجد چنین ویژگی هایی باشد ،آن تفنگ متناسب با ساختار جسمی شما است وگرنه یا باید اندازه وشکل قنداقش را تغییر داد تا با ویژگی های بدنی شما متناسب شود یا به فکر تفنگ دیگری باشید.
‏در کشور های غربی که خریدار می تواند به فروشگاه های مختلف برود ودر هر فروشگاهی که تا فروشنده امیدوار باشد که خریدار قصد خرید دارد ،تفنگهای مختلف را آزمایش کند وحتی با تفنگی که تقریبا پسندیده است چند تیر بیندازد ،یافتن تفنگ متناسب مشکل بزرگی نیست وبا سر کشیدن وپرسه زدن در چند فروشگاه وآزمایش تفنگ مختلف ،هر کس سر انجام می تواند تفنگ متناسب خود را بیابد.
‏در کشور ما وضع چنین نیست به دلیل کمی عرضه وبالا بودن تقاضا ،معمولا شکارچی حق انتخاب ندارد‏ ‏و مجبور است تفنگی که برای فروش عرضه شده به هر تقدیر ،خریداری کند .در این شرایط به احتمال بیش از 50 درصد ،تفنگ خریداری شده با ویژگیهای بدنی خریدار کاملا هم آهنگ نیست.‏

‏¤ نوشته شده در ساعت 2:7 توسط تیرانداز جوان‏
‏|‏+‏| ‏پیام های دیگران ‏( 7 نظر )‏

‏سه شنبه، 22 اسفند، 1385
‏انواع سلاح کمری
‏در ‏زبان فارسی‏ نام‏‌‏های دیگری‏ ‏نیز‏ ‏برای اشاره به انواع سلاح کمری بکار برده می‏‌‏شود. این نام‏‌‏ها گاه از نوع خاص سلاح گرفته شده و گاه از نام کارخانه سازنده یا حتی نام شهری که کارخانه در آن واقع است. در مواردی هم نام مدل سلاح بجای سلاح کمری بکار می‏‌‏رود. برخی از این نام‏‌‏ها با توضیحاتی در زیر آورده شده :
‏اتوماتیک‏
‏نامی برای اشاره به سلاح‏‌‏های کمری ‏نیمه خودکار‏ مانند ‏کلت‏ و ‏براونینگ‏.
‏اسپرینگ‏‌‏فیلد‏
‏برای اشاره به ‏رولور‏ ‏کالیبر‏ ‎‏۰/۳۸ ‏اسمیت و وسون‏. از نام شهری که کارخانه اسمیت و وسون در آن قرار دارد.
‏اسلحه کمری
‏جمع عربی اصطلاح ‏«‏سلاح کمری‏»‏ که بسیار رایج است.
‏براونینگ‏
‏نام کارخانه سازنده برای اشاره به سلاح کمری نیمه خودکار کالیبر ۹میلیمتر این کارخانه.
‏پارابلوم‏
‏نام سلاح کمری آلمانی ‏لوگر‏ که در ‏ارتش آلمان نازی‏ رایج بود.
‏پیشتو
‏همریشه با واژه پیستول در زبان‏‌‏های اروپایی، به معنای سلاح کمری.
‏پیشتاب‏
‏تلفظ دیگری از نام قبلی.
‏تپانچه‏
‏احتمالاً از ‏«‏ته پنجه‏»‏، در اصل به معنی سیلی و ضربه با دست و لی یعدها برای اشاره به هر نوع سلاح کمری. طپانچه هم نوشته شده است.
‏ده‏‌‏تیر
‏سلاح کمری ‏ماوزر‏ آلمانی که خزانه آن ده ‏فشنگ‏ گنجایش دارد.
‏ده‏‌‏تیر آلمانی

‏رولور‏ ‏ ‏
‏نوعی اسلحه کمری که فشنگ‏‌‏های آن در یک گردونه قرار‏ ‏دارند. از Revolver‏ نام فرانسوی این گونه.
‏ششلول
‏نام دیگر رولور
‏کلت
‏اصلاً برای اشاره به سلاح کمری ‏کلت کالیبر ‎‏۰/۴۵‏ از کارخانه کلت آمریکا و بعدها به هر سلاح نیمه خودکار که کمابش شبیه آن باشد گفته شده است.
‏کمری‏
‏کوتاه شده اصطلاح ‏«‏سلاح کمری‏»‏.
‏نوغان
‏نام رولور ساخت کارخانه ‏موزین-ناگان‏ ‏روسیه‏. ناغان هم گفته شده است.
‏هفت‏‌‏تیر
‏منشا این نام روشن نیست، احتمالاً از سلاح کمری که هفت فشنگ گنجایش داشته گرفته شده است.
‏والتر‏
‏نام کارخانه اسلحه‏‌‏سازی آلمانی، برای اشاره به سلاح کمری نیمه خودکار ساخت این کارخانه که در ‏جنگ جهانی دوم‏ رایج بود.
‏موزر
‏همان ده تیر آلمانی.
‏ ‏
‏¤ نوشته شده در ساعت 16:20 توسط تیرانداز جوان‏
‏|‏+‏| ‏پیام های دیگران ‏( 6 نظر )‏

‏سه شنبه، 17 بهمن، 1385
‏تفنگ گلنگدنی چند فشنگه

‏در ابتدای عرضه اینگونه تفنگها به بازار ،بسیار از تیر اندازان ترکیب این تفنگها را ترکیبی نا متجانس می دانستند،زیرا تیر اندازی با تفنگ ساچمه زنی تداعی کننده ‏((‏سرعت عمل‏))‏ است.حال آنکه تفنگ گلنگدنی در مقایسه با تفنگ دستکش یا نیمه خودکار ،بسیار کند کار می کند .لیکن این تفنگها که معمولا با خشاب سه فشنگه تغذیه می شوند،به دلیل ارزانی قیمت در مقایسه با تفنگ های دستکش یا نیمه خودکار ، برتری نسبی در مقایسه با تفنگهای تک تیر وموثر بودن در کار برد های ویژه مانند تیر اندازی تک گلوله به شکار بزرگ ،با گذشت زمان جای خود را در بازار گشودند وخلا بین تک تیر ودستکش یا نیمه خودکار را پر کردند.‏
‏به نظر کارشناسان این نمونه تفنگ ها مناسبترین وارزان ترین نوع تفنگ ‏((‏تک گلوله ‏))‏ زنی محسوب می شوند.

‏¤ نوشته شده در ساعت 19:12 توسط تیرانداز جوان‏
‏|‏+‏| ‏پیام های دیگران ‏( نظر بدین )‏

‏سه شنبه، 17 بهمن، 1385
‏مصاحبه با معاونت محترم اسلحه ومهمات ارتش
‏بنا به درخواست تعداد بی شماری از عزیزان در خصوص قوانین دریافت مجوز حمل سلاح ونگهداری آن با هماهنگی دفتر معاونت محترم اسلحه ومهمات مصاحبه ای با جناب سرهنگ تاجیک داشتیم.
‏در همان ابتدای ورود با برخوردگرم وصمیمانه معاونت محترم اسلحه ومهمات روبرو شدیم.دفتری آراسته ومحیطی که به انسان آرامش می بخشید. با تمام مشغله های بسیار زیاد ایشان با روی گشاده پذیرای ما شدند وبه سئولات ما پاسخ گفتند وبا اشراف کامل از پست خود وماموریت محوله به ایشان مواردی را در خصوص پاره ای دیگر از مسائل حمل سلاح بیان نمودند.
‏در ابتدا از ایشان پرسیدیم:
‏شرایط احراز صلاحیت برای صدور پروانه حمل ونگهداری سلاح چیست؟
‏جناب سرهنگ فرمودند: بر خلاف سالهای قبل از انقلاب اسلامی که شرایط دریافت پروانه حمل ونگهداری سلاح فقط برای افراد خاص با موقعیتهای بالای اجرائی ویا مالی وجود داشت.امروز شرایط دریافت پروانه حمل ونگهداری سهل تر شده وتمام مردم در صورت داشتن صلاحیت مساوی هستند البته این به معنی آشفتگی ویا عدم کنترل ونظارت کافی از سوی معاونت اسلحه ومهمات نمی باشد.
‏لطفا بفرمایید بر طبق مقررات هر فرد ایرانی چه تعداد سلاح وبا چه کالیبری می توان داشته باشد؟
‏بر طبق مقررات جمهوری اسلامی ایران هر فرد که تابعیت ایرانی داشته باشد و مراحل احراز سلامت اخلاقی ،جسمی ،روحی وهویت اجتماعی را طی نماید می تواند همزمان مجوز حمل سه قبضه سلاح شکاری (یک قبضه گلوله زنی،یک قبضه ساچمه زنی،یک قبضه خفیف کالیبر 22 ) را داشته باشد.
‏همچنین در خصوص صدور پروانه حمل سلاح هیچ گونه تفاوتی بین آقایان وخانم ها وجود ندارد ،با این صورت که خانمها هم می توانند جهت کسب پروانه حمل ونگهداری سلاح اقدام نمایند .جهت کسب پروانه حمل سلاح مراحل زیر باید طی شود:
‏1-مراجعه به فروشگاه های مجاز خرید وفروش سلاح و یا خرید سلاح دارای مجوز
‏2-پر کردن فرم پرسشنامه احراز هویت اجتماعی

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.