دانلود پاورپوینت, پاورپوینت طرح توجیهی, مقاله

دانلود پاورپوینت, پاورپوینت طرح توجیهی, مقاله, پیشینه تحقیق, مبانی نظری, طرح توجیهی, پرسشنامه مدیریتی, پرسشنامه روانشناسی

دانلود پاورپوینت, پاورپوینت طرح توجیهی, مقاله

دانلود پاورپوینت, پاورپوینت طرح توجیهی, مقاله, پیشینه تحقیق, مبانی نظری, طرح توجیهی, پرسشنامه مدیریتی, پرسشنامه روانشناسی

تحقیق تغذیه سالمندان 39 ص ( ورد)

تحقیق-تغذیه-سالمندان-39-ص-(-ورد)
تحقیق تغذیه سالمندان 39 ص ( ورد)
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 31
حجم فایل: 86 کیلوبایت
قیمت: 8500 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 31 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏تغذیه در سالمندان‏...................‏..................................................‏.........‏............. &‏ 1
‏تغذیه سالمندان
‏مقدمه
‏با‏ ‏توجه‏ ‏به‏ ‏پیشرفت‏‌‏های‏ ‏علم‏ ‏پزشکی‏ ‏و‏ ‏بهداشتی‏ ‏متوسط‏ ‏عمر‏ ‏انسان‏ ‏افزایش‏ ‏یافته‏ ‏و‏ ‏در‏ ‏کشورهای‏ ‏پیشرفته،‏ ‏این‏ ‏میزان‏ ‏افزایش‏ ‏بیش‏‌‏تر‏ ‏است‏.
‏پیرشدن‏ ‏و‏ ‏سالخوردگی‏ ‏با‏ ‏کاهش‏ ‏تدریجی‏ ‏فعالیت‏‌‏های‏ ‏فیزیکی‏ ‏و‏ ‏افزایش‏ ‏بیماریهای‏ ‏مزمن‏ ‏همراه‏ ‏می‏‌‏شود‏ ‏و‏ ‏به‏ ‏نظر‏ ‏می‏‌‏رسد‏ ‏که‏ ‏بهبود‏
‏تغذیه‏ ‏تا‏ ‏حد‏ ‏زیادی‏ ‏قادر‏ ‏است‏ ‏از‏ ‏این‏ ‏مشکلات‏ ‏پیشگیری‏ ‏کند‏ ‏و‏ ‏یا‏ ‏آن‏‌‏ها‏ ‏را‏ ‏تخفیف‏ ‏دهد‏.
‏به‏ ‏همین‏ ‏دلیل‏ ‏یکی‏ ‏از‏ ‏مسائل‏ ‏مهم‏ ‏سالمندان،‏ ‏مسائل‏ ‏پزشکی‏ ‏و‏ ‏بهداشتی‏ ‏از‏ ‏جمله‏ ‏وضعیت‏ ‏تغذیه‏ ‏آنهاست‏.
‏با‏ ‏افزایش‏ ‏سن،‏ ‏نیاز‏ ‏آنها‏ ‏به‏ ‏انرژی‏ ‏کاهش‏ ‏یافته‏ ‏و‏ ‏تمایل‏ ‏به‏ ‏مصرف‏ ‏غذا‏ ‏کمتر‏ ‏می‏‌‏شود‏. ‏در‏ ‏این‏ ‏حال‏ ‏اگر‏ ‏انتخاب‏ ‏غذا‏ ‏درست‏ ‏صورت‏ ‏نگیرد،‏ ‏میزان‏ ‏دریافت‏ ‏مواد‏ ‏مغذی‏ ‏ضروری‏ ‏در‏ ‏آن‏‌‏ها‏ ‏پایین‏‌‏تر‏ ‏از‏ ‏حد‏ ‏مطلوب‏ ‏خواهد‏ ‏بود‏.
‏در‏ ‏این‏ ‏بحث‏ ‏به‏ ‏بررسی‏ ‏بعضی‏ ‏از‏ ‏مشکلات‏ ‏تغذیه‏‌‏ای‏ ‏سالمندان‏ ‏و‏ ‏نیز‏ ‏نیازهای‏ ‏تغذیه‏ ‏آنها‏ ‏خواهیم‏ ‏پرداخت‏.
‏عوامل‏ ‏مؤثر‏ ‏در‏ ‏ایجاد‏ ‏مشکلات‏ ‏تغذیه‏‌‏ای‏ ‏سالمندان
‏1 ‏ـ‏ ‏عوامل‏ ‏جسمانی‏: ‏مانند‏ ‏کاهش‏ ‏کل‏ ‏انرژی‏ ‏مورد‏ ‏نیاز،‏ ‏بیماریهای‏ ‏مزمن،‏ ‏بی‏‌‏اشتهایی،‏ ‏تغییر‏ ‏حس‏ ‏چشایی،‏ ‏خرابی‏ ‏دندان‏‌‏ها،‏ ‏بی‏‌‏تحرکی،‏ ‏ناتوانی‏ ‏جسمی‏‌‏،‏ ‏مشکلات‏ ‏گوارشی،‏ ‏تداخلات‏ ‏دارویی‏ ‏و‏ ‏یا‏ ‏تداخل‏ ‏غذا‏ ‏و‏ ‏داروها
‏2‏ـ‏ ‏مشکلات‏ ‏روحی‏ ‏و‏ ‏روانی‏: ‏افسردگی،‏ ‏تنهایی،‏ ‏از‏ ‏دست‏ ‏دادن‏ ‏همسر
‏3 ‏ـ‏ ‏مشکلات‏ ‏اقتصادی‏: ‏درآمد‏ ‏کم،‏ ‏کمبود‏ ‏امکانات‏ ‏برای‏ ‏تهیه‏ ‏و‏ ‏طبخ‏ ‏غذای‏ ‏مناسب‏ ‏و‏ ‏زندگی‏ ‏در‏ ‏آسایشگاه
‏به‏ ‏طورکلی‏ ‏سالمندان‏ ‏عزیز‏ ‏باید‏ ‏اصول‏ ‏کلی‏ ‏زیر‏ ‏را‏ ‏مد‏ ‏نظر‏ ‏داشته‏ ‏باشند‏:
‏1 ‏ـ‏ ‏مراجعه‏ ‏به‏ ‏موقع‏ ‏به‏ ‏پزشک‏ ‏و‏ ‏متخصص‏ ‏تغذیه‏ ‏جهت‏ ‏بررسی‏ ‏وضعیت‏ ‏سلامت‏ ‏و‏ ‏تغذیه‏ ‏و‏ ‏پیروی‏ ‏از‏ ‏یک‏ ‏برنامه‏ ‏غذایی‏ ‏صحیح
‏2 ‏ـ‏ ‏توجه‏ ‏و‏ ‏رسیدگی‏ ‏مناسب‏ ‏به‏ ‏بهداشت‏ ‏دهان‏ ‏و‏ ‏دندان
‏3 ‏ـ‏ ‏مصرف‏ 6 ‏ـ‏ 5 ‏لیوان‏ ‏آب‏ ‏در‏ ‏روز
‏تغذیه در سالمندان‏...................‏..................................................‏.........‏............. &‏ 2
‏4 ‏ـ‏ ‏استفاده‏ ‏از‏ ‏تمام‏ ‏گروههای‏ ‏غذایی‏ ‏و‏ ‏ایجاد‏ ‏تنوع‏ ‏غذایی‏ ‏در‏ ‏برنامه‏ ‏روزانه
‏5 ‏ـ‏ ‏مصرف‏ ‏مقادیر‏ ‏کافی‏ ‏میوه‏ ‏جات‏ ‏و‏ ‏سبزیجات
‏6 ‏ـ‏ ‏استفاده‏ ‏از‏ ‏نان‏‌‏های‏ ‏سبوس‏‌‏دار
‏7 ‏ـ‏ ‏محدود‏ ‏کردن‏ ‏مصرف‏ ‏غذاهای‏ ‏چرب‏ ‏و‏ ‏شیرینی‏‌‏ها
‏8 ‏ـ‏ ‏مصرف‏ ‏کافی‏ ‏لبنیات‏ ‏مثل‏ ‏شیر‏ ‏و‏ ‏ماست
‏9 ‏ـ‏ ‏سالمندانی‏ ‏که‏ ‏دچار‏ ‏بی‏ ‏خوابی‏ ‏هستند‏ ‏از‏ ‏مصرف‏ ‏قهوه‏ ‏و‏ ‏چای‏ ‏در‏ ‏بعدازظهر‏ ‏و‏ ‏شب‏ ‏خودداری‏ ‏کنند‏ ‏و‏ ‏یک‏ ‏فنجان‏ ‏شیر‏ ‏گرم‏ ‏قبل‏ ‏از‏ ‏خواب‏ ‏مصرف‏ ‏کنند‏.
‏10 ‏ـ‏ ‏از‏ ‏مصرف‏ ‏چای‏ ‏تا‏ 2 ‏ساعت‏ ‏بعد‏ ‏از‏ ‏غذا‏ ‏اجتناب‏ ‏کرده‏ ‏و‏ ‏در‏ ‏صورت‏ ‏امکان‏ ‏از‏ ‏لیموترش‏ ‏تازه‏ ‏در‏ ‏کنار‏ ‏غذا‏ ‏جهت‏ ‏جذب‏ ‏بهتر‏ ‏آهن‏ ‏غذا‏ ‏استفاده‏ ‏کنند‏.
‏11 ‏ـ‏ ‏قرار‏ ‏گرفتن‏ ‏در‏ ‏معرض‏ ‏نور‏ ‏آفتاب‏ ‏به‏ ‏مدت‏ ‏نیم‏ ‏ساعت‏ ‏در‏ ‏روز‏ ‏و‏ ‏استفاده‏ ‏از‏ ‏لباس‏‌‏های‏ ‏رنگ‏ ‏روشن‏.
‏12 ‏ـ‏ ‏به‏ ‏کلیه‏ ‏سالمندان‏ ‏محترم‏ ‏توصیه‏ ‏می‏‌‏شود‏ ‏با‏ ‏توجه‏ ‏به‏ ‏شرایط‏ ‏بدنی‏ ‏خود،‏ ‏نرمش‏ ‏و‏ ‏تحرک‏ ‏روزانه‏ ‏را‏ ‏هر‏ ‏چند‏ ‏کم‏ ‏آغاز‏ ‏کنند‏. ‏حتی‏ 20 ‏دقیقه‏ ‏پیاده‏‌‏روی‏ ‏سبک‏ ‏در‏ ‏هوای‏ ‏آزاد‏ ‏می‏‌‏تواند‏ ‏در‏ ‏ایجاد‏ ‏نشاط‏ ‏و‏ ‏سلامت‏ ‏سالمندان‏ ‏بسیار‏ ‏مؤثر‏ ‏واقع‏ ‏شود‏ ‏و‏ ‏برای‏ ‏انجام‏ ‏فعالیت‏‌‏های‏ ‏سنگین‏ ‏هم‏ ‏بهتر‏ ‏است‏ ‏ابتدا‏ ‏با‏ ‏پزشک‏ ‏خود‏ ‏مشورت‏ ‏کنید‏.
‏تغذ‏ی‏ه‏ ‏سالمندان

‏درفرهنگ‏ ‏ا‏ی‏ران‏ی‏ ‏و‏ ‏اسلام‏ی‏ ‏ما‏ ‏سالمندان‏ ‏از‏ ‏جا‏ی‏گاه‏ ‏و‏ی‏ژه‏ ‏ا‏ی‏ ‏برخوردارند‏ . ‏ما‏ ‏با‏ ‏پدربزرگ‏ ‏ها‏ ‏و‏ ‏مادربزرگ‏ ‏ها‏ی‏مان‏ ‏سخن‏ ‏م‏ی‏ ‏گوئ‏ی‏م،‏ ‏به‏ ‏خاطراتشان‏ ‏گوش‏ ‏م‏ی‏ ‏ده‏ی‏م‏ ‏و‏ ‏از‏ ‏گذشته‏ ‏آنها‏ ‏م‏ی‏ ‏پرس‏ی‏م‏ ‏و‏ ‏م‏ی‏ ‏دان‏ی‏م‏ ‏که‏ ‏خزان‏ ‏آنها‏ ‏ن‏ی‏ز‏ ‏بهار‏ی‏ ‏پرطراوت‏ ‏داشته‏ ‏است،‏ ‏طراوت‏ی‏ ‏که‏ ‏به‏ ‏غنچه‏ ‏ها‏ی‏ ‏نورسته‏ ‏باغ‏ ‏داده‏ ‏اند‏ ‏تا‏ ‏شکوفائ‏ی‏ ‏شان‏ ‏را‏ ‏نظاره‏ ‏گرشوند‏ . ‏پس‏ ‏به‏ ‏پاس‏ ‏توجه‏ی‏ ‏که‏ ‏آن‏ ‏روز‏ ‏به‏ ‏ما‏ ‏داشته‏ ‏اند‏ ‏ن‏ی‏کوست‏ ‏که‏ ‏ما‏ ‏اکنون‏ ‏احترام‏ی‏ ‏شا‏ی‏سته‏ ‏دن‏ی‏ا‏ی‏ ‏پرمحبتشان‏ ‏به‏ ‏ا‏ی‏شان‏ ‏ارزان‏ی‏ ‏دار‏ی‏م‏.
‏ی‏ک‏ی‏ ‏از‏ ‏نکات‏ ‏اساس‏ی‏ ‏در‏ ‏حفظ‏ ‏سلامت‏ ‏سالمندان‏ ‏توجه‏ ‏به‏ ‏تغذ‏ی‏ه‏ ‏ا‏ی‏شان‏ ‏است‏. ‏سالمندان‏ ‏بر‏ ‏اساس‏ ‏تعر‏ی‏فافراد‏ ‏بالاتر‏ ‏از‏ 65 ‏سال‏ ‏را
‏[1]WHO‏ ‏گو‏ی‏ند‏.
‏سالمند‏ی‏ ‏با‏ ‏تغ‏یی‏رات‏ی‏ ‏در‏ ‏توان‏ ‏فرد‏ ‏و‏ ‏حواس‏ ‏او‏ ‏همراه‏ ‏است‏. ‏کاهش‏ ‏قدرت‏ ‏و‏ ‏توانا‏یی‏،‏ ‏اختلال‏ ‏در‏ ‏س‏ی‏ستم‏ ‏ا‏ی‏من‏ی‏ ‏بدن‏ ‏و‏ ‏اختلال‏ ‏در‏ ‏عملکرد‏ ‏ارگان‏ ‏ها‏ ‏از‏ ‏تغ‏یی‏رات‏ ‏دوران‏ ‏سالمند‏ی‏ ‏است‏. ‏ی‏ک‏ی‏ ‏از‏ ‏عوارض‏ ‏مهم‏ ‏ا‏ی‏ن‏ ‏دوران‏ ‏کاهش‏ ‏حواس‏ ‏است‏ ‏مثل‏ ‏حس‏ ‏چشا‏یی
‏تغذیه در سالمندان‏...................‏..................................................‏.........‏............. &‏ 3
‏ ‏و‏ ‏بو‏ی‏ا‏یی‏. ‏حتماً‏ ‏شن‏ی‏ده‏ ‏ا‏ی‏د‏ ‏که‏ ‏افراد‏ ‏پ‏ی‏ر‏ ‏م‏ی‏ ‏گو‏ی‏ند‏ ‏غذاها‏ ‏د‏ی‏گر‏ ‏مزه‏ ‏قد‏ی‏م‏ ‏را‏ ‏ندارد‏ ‏ا‏ی‏ن‏ ‏امر‏ ‏نشانگر‏ ‏ا‏ی‏ن‏ ‏است‏ ‏که‏ ‏فرد‏ ‏سالمند‏ ‏حدود‏ ‏ن‏ی‏م‏ی‏ ‏از‏ ‏حس‏ ‏خود‏ ‏را‏ ‏از‏ ‏دست‏ ‏داده‏ ‏است‏. ‏از‏ ‏ا‏ی‏نرو‏ ‏دقت‏ ‏در‏ ‏تغذ‏ی‏ه‏ ‏سالمندان‏ ‏برا‏ی‏ ‏حفظ‏ ‏سلامت‏ ‏بدن‏ی‏ ‏آنها‏ ‏وبرا‏ی‏ ‏جلوگ‏ی‏ر‏ی‏ ‏از‏ ‏بروز‏ ‏ب‏ی‏مار‏ی‏ها‏ی‏ ‏مزمن‏ ‏و‏ ‏عوارض‏ ‏سوء‏ ‏تغذ‏ی‏ه‏ ‏در‏ ‏ا‏ی‏شان‏ ‏بس‏ی‏ار‏ ‏اهم‏ی‏ت‏ ‏دارد‏.
‏بس‏ی‏ار‏ی‏ ‏از‏ ‏سالمندان‏ ‏دچار‏ ‏سوء‏ ‏تغذ‏ی‏ه‏ ‏هستند‏ ‏بد‏ی‏ن‏ ‏ترت‏ی‏ب‏ ‏که‏ ‏ی‏ا‏ ‏مصرف‏ ‏ب‏ی‏ش‏ ‏از‏ ‏حد‏ ‏مواد‏ ‏غذا‏یی‏ ‏موجب‏ ‏بروز‏ ‏چاق‏ی‏ ‏درآنها‏ ‏شده‏ ‏و‏ی‏ا‏ ‏ب‏ی‏مار‏ی‏ ‏ها‏ی‏ ‏مزمن‏ ‏ناش‏ی‏ ‏از‏ ‏آن‏ ‏مثل‏ ‏د‏ی‏ابت،‏ ‏فشار‏ ‏خون‏ ‏ی‏ا‏ ‏عوارض‏ ‏قلب‏ی‏ ‏عروق‏ی‏ ‏آنها‏ ‏رارنج‏ ‏م‏ی‏ ‏دهد‏ ‏،‏ ‏که‏ ‏ا‏ی‏ن‏ ‏امر‏ ‏مراقبت‏ ‏ها‏ی‏ ‏خاص‏ ‏تغذ‏ی‏ه‏ ‏ا‏ی‏ ‏را‏ ‏م‏ی‏ ‏طلبد‏ ‏و‏ ‏بعض‏ی‏ ‏اوقات‏ ‏ن‏ی‏ز‏ ‏در‏ ‏اثر‏ ‏کم‏ ‏خوراک‏ی‏ ‏دچار‏ ‏سوء‏ ‏تغذ‏ی‏ه‏ ‏شده‏ ‏اند‏ ‏که‏ ‏م‏ی‏ ‏تواند‏ ‏به‏ ‏دل‏ی‏ل‏ ‏عدم‏ ‏اشتها‏ ‏به‏ ‏غذا‏ ‏ی‏ا‏ ‏مسائل‏ ‏جانب‏ی‏ ‏د‏ی‏گر‏ ‏باشد‏ ‏که‏ ‏ا‏ی‏ن‏ ‏ن‏ی‏ز‏ ‏خطرات‏ ‏خاص‏ی‏ ‏به‏ ‏همراه‏ ‏دارد‏ ‏و‏ ‏مراقبت‏ ‏ها‏ی‏ ‏مربوط‏ ‏به‏ ‏خود‏ ‏را‏ ‏م‏ی‏ ‏طلبد‏.
‏از‏ ‏جمله‏ ‏ن‏ی‏ازها‏یی‏ ‏که‏ ‏در‏ ‏دوران‏ ‏سالمند‏ی‏ ‏تغ‏یی‏ر‏ ‏م‏ی‏ ‏کند،‏ ‏م‏ی‏زان‏ ‏انرژ‏ی‏ ‏مورد‏ ‏ن‏ی‏از‏ ‏است‏. ‏با‏ ‏افزا‏ی‏ش‏ ‏سن‏ ‏،‏ ‏م‏ی‏زان‏ ‏متابول‏ی‏سم‏ ‏بدن‏ ‏کاهش‏ ‏م‏ی‏ ‏ی‏ابد‏ ‏و‏ ‏از‏ ‏ا‏ی‏نرو‏ ‏م‏ی‏زان‏ ‏کمتر‏ی‏ ‏انرژ‏ی‏ ‏مورد‏ ‏ن‏ی‏از‏ ‏است‏. ‏انرژ‏ی‏ ‏مورد‏ ‏ن‏ی‏از‏ ‏ی‏ک‏ ‏مرد‏ ‏سالمند‏ ‏بطور‏ ‏متوسط‏ 2300 ‏ک‏ی‏لو‏ ‏کالر‏ی‏ ‏و‏ ‏برا‏ی‏ ‏ی‏ک‏ ‏زن‏ ‏سالمند‏ 1900 ‏ک‏ی‏لو‏ ‏کالر‏ی‏ ‏است‏.
‏به‏ ‏دل‏ی‏ل‏ ‏ا‏ی‏نکه‏ ‏دردوران‏ ‏سالخوردگ‏ی‏ ‏م‏ی‏زان‏ ‏تخر‏ی‏ب‏ ‏ی‏ا‏ ‏کاتابول‏ی‏سم‏ ‏در‏ ‏بدن‏ ‏بالا‏ ‏م‏ی‏ ‏رود‏ ‏،‏ ‏م‏ی‏زان‏ ‏پروتئ‏ی‏ن‏ ‏مورد‏ ‏ن‏ی‏از‏ ‏سالمندان‏ ‏افزا‏ی‏ش‏ ‏م‏ی‏ ‏ی‏ابد‏ ‏ز‏ی‏را‏ ‏پروتئ‏ی‏ن،‏ ‏ب‏ی‏شتر‏ ‏از‏ ‏منابع‏ ‏ح‏ی‏وان‏ی‏ ‏با‏ ‏ک‏ی‏ف‏ی‏ت‏ ‏بالا‏ ‏و‏ ‏کم‏ ‏چرب‏ی‏ ‏تأم‏ی‏ن‏ ‏م‏ی‏شود‏ ‏مثل‏ ‏گوشت‏ ‏گوسفند‏ ‏و‏ ‏ی‏ا‏ ‏گاو‏ ‏کم‏ ‏چرب‏ی‏.
‏مصرف‏ ‏سبز‏ی‏جات‏ ‏تازه‏ ‏برا‏ی‏ ‏سالمندان‏ ‏بس‏ی‏ار‏ ‏ضرور‏ی‏ ‏است‏ ‏و‏ ‏دلا‏ی‏ل‏ ‏متعدد‏ی‏ ‏دارد‏. ‏ز‏ی‏رااز‏ ‏ی‏ک‏ ‏سو‏ ‏با‏ ‏مصرف‏ ‏سبز‏ی‏جات‏ ‏خصوصاً‏ ‏سبز‏ی‏جات‏ی‏ ‏به‏ ‏رنگ‏ ‏سبز‏ ‏ت‏ی‏ره‏ ‏مثل‏ ‏سبز‏ی‏ ‏خوردن‏ ‏و‏ ‏اسفناج‏ ‏،‏ ‏و‏ی‏تام‏ی‏ن‏ ‏ها‏ ‏و‏ ‏املاح‏ ‏مورد‏ ‏ن‏ی‏از‏ ‏بدن‏ ‏آنها‏ ‏تأم‏ی‏ن‏ ‏م‏ی‏ ‏شود،‏ ‏ف‏ی‏بر‏ ‏موجود‏ ‏در‏ ‏سبز‏ی‏جات‏ ‏مانع‏ ‏از‏ ‏بروز‏ ‏ی‏بوست‏ ‏م‏ی‏ ‏شود‏ ‏که‏ ‏مشکل‏ ‏بس‏ی‏ار‏ی‏ ‏از‏ ‏سالمندان‏ ‏است‏. ‏سبز‏ی‏جات‏ ‏اثر‏ ‏کاهنده‏ ‏چرب‏ی‏ ‏دارند،‏ ‏لذا‏ ‏مصرف‏ ‏سبز‏ی‏جات‏ ‏،‏ ‏مخصوصاً‏ ‏در‏ ‏کسان‏ی‏که‏ ‏چرب‏ی‏ ‏خون‏ ‏دارند‏ ‏ضرور‏ی‏ ‏است‏. ‏سبز‏ی‏جات‏ ‏نشاسته‏ ‏ا‏ی‏ ‏مثل‏ ‏س‏ی‏ب‏ ‏زم‏ی‏ن‏ی‏ ‏ی‏ک‏ی‏ ‏از‏ ‏منابع‏ ‏خوب‏ ‏تأم‏ی‏ن‏ ‏کننده‏ ‏انرژ‏ی‏ ‏برا‏ی‏ ‏سالمندان‏ ‏است‏ ‏به‏ ‏صورت‏ی‏ ‏که‏ ‏از‏ ‏در‏ی‏افت‏ ‏انرژ‏ی‏ ‏ب‏ی‏ش‏ ‏از‏ ‏اندازه‏ ‏ن‏ی‏زجلوگ‏ی‏ر‏ی‏ ‏م‏ی‏ ‏کند‏.
‏برا‏ی‏ ‏حفظ‏ ‏سلامت‏ ‏سالمندان‏ ‏در‏ ‏درجه‏ ‏اول‏ ‏مصرف‏ ‏مواد‏ ‏غذا‏یی‏ ‏حاو‏ی‏ ‏و‏ی‏تام‏ی‏ن‏ ‏ها‏ی‏ ‏مورد‏ ‏ن‏ی‏از‏ ‏و‏ ‏در‏ ‏درجه‏ ‏بعد‏ ‏،‏ ‏مصرف‏ ‏مکمل‏ ‏ها‏ی‏ ‏و‏ی‏تام‏ی‏ن‏ی‏ ‏م‏ی‏ ‏تواند‏ ‏مف‏ی‏د‏ ‏باشد‏.
‏با‏ ‏ام‏ی‏د‏ ‏به‏ ‏ا‏ی‏نکه‏ ‏،‏ ‏دوران‏ ‏جوان‏ی‏ ‏سرشار‏ ‏از‏ ‏طراوت‏ ‏ودوران‏ ‏سالمند‏ی‏ ‏به‏ ‏دور‏ ‏از‏ ‏ب‏ی‏مار‏ی‏ ‏داشته‏ ‏باش‏ی‏د‏ .
‏تغذیه‏ ‏سالمندان
‏تغذیه در سالمندان‏...................‏..................................................‏.........‏............. &‏ 4
‏تمایلات‏ ‏جنسی‏ ‏در‏ ‏مردان‏ ‏مسن
‏رژیم‏ ‏غذایی‏ ‏پرپروتئین‏ ‏و‏ ‏پوکی‏ ‏استخوان
‏کمبود‏ ‏اسید‏ ‏فولیک‏ ‏و‏ ‏پارکینسون
‏رابطه‏ ‏افزایش‏ ‏فشار‏ ‏خون‏ ‏با‏ ‏افزایش‏ ‏سن‏ ‏از‏ ‏لحاظ‏ ‏تغذیه‏ ‏ای‏ ‏بسیار‏ ‏آسیب‏ ‏پذیر‏ ‏میباشند‏. ‏از‏ ‏سویی‏ ‏به‏ ‏علت‏ ‏افزایش‏ ‏سن‏ ‏و‏ ‏کاهش‏ ‏میزان‏ ‏فعالیت‏ ‏های‏ ‏بدنی‏ ‏و‏ ‏کاهش‏ ‏سوخت‏ ‏و‏ ‏ساز‏ ‏پایه‏ ‏و‏ ‏تحلیل‏ ‏بافتهای‏ ‏بدن‏ ‏نیازشان‏ ‏به‏ ‏دریافت‏ ‏انرژی‏ ‏کاهش‏ ‏می‏ ‏یابد‏ ‏و‏ ‏از‏ ‏سوی‏ ‏دیگر‏ ‏به‏ ‏علت‏ ‏کاهش‏ ‏توانایی‏ ‏دستگاه‏ ‏گوارش‏ , ‏هضم‏ ‏و‏ ‏جذب‏ ‏مواد‏ ‏غذایی‏ ‏با‏ ‏مشکل‏ ‏مواجه‏ ‏میشود‏ ‏به‏ ‏این‏ ‏معنی‏ ‏که‏ ‏آنها‏ ‏اگر‏ ‏بخواهند‏ ‏همان‏ ‏سیستم‏ ‏تغذیه‏ ‏ای‏ ‏سالهای‏ ‏پیشین‏ ‏را‏ ‏حفظ‏ ‏نمایند‏ ‏باید‏ ‏میزان‏ ‏غذای‏ ‏بیشتری‏ ‏مصرف‏ ‏نمایند‏ ‏یعنی‏ ‏چاقی‏ ‏وعوارض‏ ‏ناشی‏ ‏از‏ ‏آن‏.
‏در‏ ‏این‏ ‏میان‏ ‏اتخاذ‏ ‏یک‏ ‏سیستم‏ ‏مناسب‏ ‏تغذیه‏ ‏ای‏ ‏که‏ ‏علاوه‏ ‏برتامین‏ ‏نیلزهای‏ ‏افراد‏ ‏مسن‏ ‏حاوی‏ ‏مقادیر‏ ‏زیاد‏ ‏انرژی‏ ‏نباشد‏ ‏و‏ ‏از‏ ‏لحاظ‏ ‏تغذیه‏ ‏ای‏ ‏آنها‏ ‏را‏ ‏دچار‏ ‏سوتغذیه‏ ‏ننماید‏ ‏امری‏ ‏مهم‏ ‏و‏ ‏حیاتی‏ ‏در‏ ‏افزایش‏ ‏طول‏ ‏عمر‏ ‏آنها‏ ‏خواهد‏ ‏بود‏.
‏رابطه‏ ‏افزایش‏ ‏فشار‏ ‏خون‏ ‏با‏ ‏افزایش‏ ‏سن
‏با‏ ‏افزایش‏ ‏سن‏ ‏فشار‏ ‏خون‏ ‏افراد‏ ‏نیز‏ ‏افزایش‏ ‏می‏ ‏یباد‏. ‏برخلاف‏ ‏آنچه‏ ‏که‏ ‏پزشکان‏ ‏فکر‏ ‏میکنند‏ ‏نمک‏ ‏و‏ ‏چاقی‏ ‏والکل‏ ‏نقش‏ ‏زیادی‏ ‏در‏ ‏ایجاد‏ ‏این‏ ‏بیماری‏ ‏ندارند‏.‏فشار‏ ‏خون‏ ‏بالا‏ ‏با‏ ‏حملات‏ ‏قلبی‏ ‏و‏ ‏مغزی‏ ‏و‏ ‏پیری‏ ‏و‏ ‏مرگ‏ ‏همراه‏ ‏است‏. ‏تحقیقات‏ ‏اخیر‏ ‏نشان‏ ‏داده‏ ‏است‏ ‏که‏ ‏احتمالا‏ ‏رابطه‏ ‏بین‏ ‏افزایش‏ ‏سن‏ ‏و‏ ‏فشار‏ ‏خون‏ ‏میتواند‏ ‏بعلت‏ ‏آسیبهایی‏ ‏باشد‏ ‏که‏ ‏به‏ ‏سرخرگهای‏ ‏کلیه‏ ‏وارد‏ ‏شده‏ ‏است‏. ‏فشار‏ ‏خون‏ ‏بالایی‏ ‏که‏ ‏در‏ ‏نتیجه‏ ‏افزایش‏ ‏وزن‏ ‏و‏ ‏یا‏ ‏دریافت‏ ‏زیاده‏ ‏از‏ ‏حد‏ ‏سدیم‏ ‏ویا‏ ‏الکل‏ ‏رخ‏ ‏داده‏ ‏باشد‏ ‏برگشت‏ ‏پذیر‏ ‏می‏ ‏باشد‏.‏دریافت‏ ‏زیاده‏ ‏از‏ ‏حد‏ ‏نمک‏ ‏موجب‏ ‏نگهداری‏ ‏آب‏ ‏در‏ ‏داخل‏ ‏بدن‏ ‏و‏ ‏افزایش‏ ‏حجم‏ ‏خون‏ ‏و‏ ‏به‏ ‏تبع‏ ‏آن‏ ‏افزایش‏ ‏فشار‏ ‏خون‏ ‏میگردد‏ ‏که‏ ‏البته‏ ‏همانطور‏ ‏که‏ ‏ذکر‏ ‏گردید‏ ‏این‏ ‏حالت‏ ‏برگشت‏ ‏پذیر‏ ‏است‏. ‏در‏ ‏اکثر‏ ‏افراد‏ ‏دریافت‏ ‏زیاد‏ ‏نمک‏ ‏موجب‏ ‏افزایش‏ ‏فشار‏ ‏خون‏ ‏نمیشود‏ ‏و‏ ‏مصرف‏ ‏الکل‏ ‏هم‏ ‏برای‏ ‏مدت‏ ‏زمان‏ ‏کوتاهی‏ ‏فشار‏ ‏خون‏ ‏را‏ ‏بالا‏ ‏میبرد‏.
‏چاقی‏ ‏در‏ ‏هر‏ ‏سنی‏ ‏با‏ ‏افزایش‏ ‏فشار‏ ‏خون‏ ‏همراه‏ ‏است‏ ‏که‏ ‏البته‏ ‏با‏ ‏کاهش‏ ‏وزن‏ ‏این‏ ‏حالت‏ ‏نیز‏ ‏از‏ ‏بین‏ ‏میرود‏.‏تحقیقات‏ ‏اخیر‏ ‏نشان‏ ‏داده‏ ‏است‏ ‏که‏ ‏آسیب‏ ‏دیدن‏ ‏سلولهای‏ ‏کلیوی‏ intimal fibroplasias‏ ‏مهمترین‏ ‏علت‏ ‏ابتلا‏ ‏به‏ ‏فشار‏ ‏خون‏ ‏در‏ ‏افراد‏ ‏مسن‏ ‏میباشد‏. ‏بهترین‏ ‏راه‏ ‏برای‏ ‏جلوگیری‏ ‏آسیب‏ ‏دیدن‏ ‏سلولهای‏ ‏کلیوی‏ ‏اصلاح‏ ‏رژیم‏ ‏غذایی‏ ‏و‏ ‏استفاده‏ ‏از‏ ‏میوه‏ ‏ها‏ ‏و‏ ‏سبزیجات‏ ‏و‏ ‏دانه‏ ‏های‏ ‏کامل‏ ‏غلات‏ ‏و‏ ‏حبوبات‏ ‏و‏ ‏مغزها‏ ‏و‏ ‏دانه‏ ‏ها‏ ‏و‏ ‏خودداری‏ ‏از‏ ‏مصرف‏ ‏دانه‏ ‏های‏ ‏تصفیه‏ ‏شده‏ ‏و‏ ‏بدون‏ ‏پوسته‏ ‏غلات‏ ‏و‏ ‏جلوگیری‏ ‏از‏ ‏افزایش‏ ‏وزن‏ ‏میباشد‏.
‏تستوسترون‏ ‏و‏ ‏تمایلات‏ ‏جنسی‏ ‏در‏ ‏مردان‏ ‏مسن

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.