دانلود پاورپوینت, پاورپوینت طرح توجیهی, مقاله

دانلود پاورپوینت, پاورپوینت طرح توجیهی, مقاله, پیشینه تحقیق, مبانی نظری, طرح توجیهی, پرسشنامه مدیریتی, پرسشنامه روانشناسی

دانلود پاورپوینت, پاورپوینت طرح توجیهی, مقاله

دانلود پاورپوینت, پاورپوینت طرح توجیهی, مقاله, پیشینه تحقیق, مبانی نظری, طرح توجیهی, پرسشنامه مدیریتی, پرسشنامه روانشناسی

تحقیق تغذیه و ورزش 99 ص ( ورد)

تحقیق-تغذیه-و-ورزش-99-ص-(-ورد)
تحقیق تغذیه و ورزش 99 ص ( ورد)
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 98
حجم فایل: 178 کیلوبایت
قیمت: 8500 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 98 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏نام درس:‏‌‏ تغذیه و ورزش
‏سرفصل:
‏مرور اصطلاحات ، مفاهیم و تعاریف تغذیه .
‏آشنایی با دستگاه گوارش ، اعمال ،‏‌‏ ترشحات و حرکات آن .
‏بررسی رابطه‏‌‏ی کربوهیدراتها ، چربی‏‌‏ها و پروتئین‏‌‏ها با فعالیت‏‌‏های مختلف ورزشی
‏بررسی رابطه مصرف آب و الکترولیت‏‌‏ها با فعالیت‏‌‏های ورزشی
‏بررسی رابطه مواد معدنی و ویتامین‏‌‏ها با فعالیت‏‌‏های ورزشی
‏بررسی رابطه تغذیه با نوع و مدت‏ با فعالیت‏‌‏های ورزشی
‏بررسی رابطه میزان مصرف غذا و تأمین کالری با نوع و مدت فعالیت‏‌‏های ورزشی
‏آشنایی با برنامه‏‌‏های غذایی ورزشکاران در رشته‏‌‏های مختلف ورزشی
‏بررسی نظریه‏‌‏ها و یافته‏‌‏های مربوط به تغذیه‏‌‏ی ورزشکاران
‏ارزشیابی: آزمون میان‏‌‏ترم 4 نمره
‏ کنفرانس 3 نمره
‏ آزمون پایان ترم 13 نمره
‏منابع‏:‏‌
‏اصطلاحات ، تعاریف و مفاهیم:‏‌‏
‏1- کالری و کیلوکالری‏:‏‌‏مقدار انرژی حرارتی که یک گرم آب را یک درجه سانتی‏‌‏گراد بالا برد .
‏مقدار حرارتی که یک کیلوگرم آب را یک درجه سانتی‏‌‏گراد افزایش دهد‏.
‏2- متابولیسم:‏ سوخت و ساز‏
‏3‏- متالولیسم پایه:‏‌‏ حداقل انرژی برای زنده بودن که صرف اعمال حیاتی فرد می‏‌‏شود . مثل :‏‌‏ قلب ،‏‌‏ اعصاب و معده
‏4- نسبت تعادل تنفسی:
‏5- هیدرولیز:‏‌‏ ‏واکنشی که در آن یک ماده توسط آب شکسته و به مولکول ساده‏‌‏تری تبدیل ‏‌‏گردد .
‏6- PH‏: ‏غلظت یون هیدروژن‏ در مایعات بدن PH ‏ بالای 7 قلیایی ، پایین 7 اسیدی و 7 خنثی .
‏7- تامپون (بافر): ‏هر ماده‏‌‏ای که از تغییرات سریع یون هیدروژن (PH ‏ ) جلوگیری کند .
‏8- الکترولیت‏‌‏ها: ‏یون‏‌‏های با بارهای مثبت و منفی که در بدن ایجاد فشار اسمزی کنند و یا پیام‏‌‏های عصبی را ارسال کنند .
‏9- یونیزه: ‏تبدیل یک ماده به مواد تشکیل دهنده خودش .
‏10- انتشار ماده: ‏جابجایی مواد بدون صرف انرژی
‏11- انتقال فعال:
‏12- انتشار تسهیل‏‌‏شده: ‏همان انتشار ساده است ولی یک ماده کمکی دارد . مثل انسولین که به قند کمک می‏‌‏کند به داخل سلول انتقال یابد .
‏13- اسمز و فشار اسمزی:
‏14- واکنش‏‌‏های آنابولیکی:‏‌
‏15- واکنش‏‌‏های کاتابولیکی:
‏16- تعریف علم تغذیه(Nutrition‏): ‏علمی که کمک می‏‌‏کند ‏مواد غذایی را بهتر بشناسیم ،‏‌‏ نیازها را بهتر برآورده کنیم تا به حد اعلای سلامتی برسیم .
‏17- غذا(Food‏) و ماده غذایی‏(Nutrient‏): ‏آب غذا و ماده غذایی‏‌‏اش یک شکل دارد .
‏18- جیره غذایی: ‏به آنچه که فرد ظرف 24 ساعت مصرف می‏‌‏کند که به شغل ، میزان فعالیت ، جثه ، وضعیت و محیط فرد بستگی دارد .
‏19- مواد سازنده غذا و نقش کلی آن‏‌‏ها در بدن:
‏منبع انرژی
‏تنظیم اعمال بدن
‏رشد و ترمیم بافت‏‌‏ها
‏کربوهیدراتها
‏پروتئین‏‌‏ها
‏پروتئین‏‌‏ها
‏چربی‏‌‏ها
‏مواد معدنی
‏مواد معدنی
‏پروتئین‏‌‏ها
‏ویتامین‏‌‏ها
‏ویتامین ها
‏آب
‏آب
‏20- مواد غذایی ضروری:
‏- کربوهیدراتها :‏‌‏ گلوکز
‏- چربیها : اسید لینولئیک ،‏‌‏ اسید لینولنیک
‏- پروتئین‏‌‏ها:‏‌‏ اسید آمینه‏‌‏های لوسین ،‏‌‏ ایزولوسین ، لیزین ،‏‌‏ والین ،‏‌‏ متیونین ، فنیل آنالین ،‏‌‏ ‏تره اونین ،‏‌‏ تریپتوفان و (میستیدین و آرژینین فقط برای نوزادان)‏‌‏
‏- مواد معدنی : کلسیم ، فسفر ،‏‌‏ سدیم ،‏‌‏ پتاسیم ، گوگرد ، کلر ، میزیم ،‏‌‏ منگنز ، آهن ، مس ، روی ،‏‌‏ ید ، کبالت ، مولیبدنیم ، سلنیوم ،‏‌‏ فلور و کرم
‏- ویتامین‏‌‏ها: C , K , E , D , A‏ ,‏ B1‏ ‏( تیامین) ، B6‏ (پریدوکسین) ، B2‏ ‏(ریبوفلاوین) ، بیوتید ،‏‌‏ B12‏ ‏(کوبالامین) ،‏‌‏ نیکوتین آمید ،‏‌‏ اسید فولیک و اسید نپتونیک .
‏- مایعات: آب
‏21- انواع غذاها از سه منشأ: ‏گیاهی ، حیوانی و معدنی
‏- غذاهایی که پروتئین بیشتری دارند . مانند : گوشت‏‌‏ها ، تخم پرندگان ، حبوبات و ...
‏- غذاهایی که چربی بیشتری دارند . مانند : روغن‏‌‏های گیاهی و حیوانی ، گوشت‏‌‏ها ، تنقلات ‏و ...
‏- غذاهایی که کربوهیدرات بیشتری دارند . مانند : غلات ، برنج ، ذرت ، سیب‏‌‏زمینی ، ماکارونی و خوردنی های شیرین و ...
‏- غذاهایی که مواد معدنی بیشتری دارند . مانند : شیر و فرآورده‏‌‏های آن .
‏- غذاهایی که ویتامین‏‌‏های محلول در آب و سلولز بیشتری دارند . مانند : میوه‏‌‏ها و سبزیجات و ...
‏- غذاهایی که آب بیشتری دارند . مانند : چای ، قهوه ، آب‏‌‏میوه‏‌‏ها ، نوشابه‏‌‏ها و ...
‏22- میزان انرژی زایی مواد غذایی:
‏کربوهیدرات‏‌‏ها ‏4‏ کیلوکالری به ازای هر گرم
‏پروتئین‏‌‏ها ‏4‏ کیلوکالری به ازای هر گرم
‏چربی‏‌‏ها ‏9‏ کیلوکالری به ازای هر گرم‏
‏دستگاه گوارش(Digestive system‏)
‏گوارش: ‏تغییر شکل غذا به طوری که قابل جذب شدن به خون شود .
‏هدف و عمل اصلی دستگاه گوارش:‏‌‏ هضم ، جذب مواد غذایی ، تأمین آب و الکترولیت‏‌‏ها و حرکت دادن غذا با سرعت مناسب
‏اجزای دستگاه گوارش:‏ دهان (دندان‏‌‏ها و غدد بزاقی) مری ، معدی ، لوزالمعده ، کبد (کیسه‏‌‏ی صفرا) روده‏‌‏ی باریک (دودنوم ،‏‌‏ ژژونوم و ایلئوم) و روده‏‌‏ی بزرگ (کولون صعودی ،‏‌‏ افقی ، نزولی و قوسی شکل)
‏ترشحات دستگاه گوارش:‏
‏ترشح بزاق: سه جفت غده‏‌‏ی زیر زبانی ، زیرفکی و بناگوشی
‏نقش بزاق:
‏آماده سازی لقمه برای بلع و هضم
‏کمک به حس مزه و طعم غذا
‏کمک به هضم نشاسته
‏کمک به بهداشت دهان و دندان‏‌‏ها
‏شستن مواد بدمزه از محیط دهان

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.