دانلود پاورپوینت, پاورپوینت طرح توجیهی, مقاله

دانلود پاورپوینت, پاورپوینت طرح توجیهی, مقاله, پیشینه تحقیق, مبانی نظری, طرح توجیهی, پرسشنامه مدیریتی, پرسشنامه روانشناسی

دانلود پاورپوینت, پاورپوینت طرح توجیهی, مقاله

دانلود پاورپوینت, پاورپوینت طرح توجیهی, مقاله, پیشینه تحقیق, مبانی نظری, طرح توجیهی, پرسشنامه مدیریتی, پرسشنامه روانشناسی

تحقیق چشم پزشکی ( ورد)

تحقیق-چشم-پزشکی-(-ورد)
تحقیق چشم پزشکی ( ورد)
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 7
حجم فایل: 1199 کیلوبایت
قیمت: 8500 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 7 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏تاریخچه کاربرد لیزر در پزشکی
‏در تاریخ آمده است وقتی رومیان به زادگاه ارشمیدس ، سراکلیوس ، حمله ور شدند ارشمیدس پیشنهاد کرد ، سربازها با نگهداشتن آینه ها در‏ ساحل نورخورشید را به بادبانها ‏ب‏ت‏ابانند . با این که بسیاری از کشتی ها آتش گرفتند ولی به خاطر بیشتر بودن نفرات نهایتاً رومیان غلبه کردند و در ‏این مبارزه ارشمیدس نیز کشته شد.‏ ایده هدایت و تمرکز نورخورشید همچنان ادامه داشت‏ و اوایل همین قرن تحقیقات زیادی درباره تأثیر پرتو خورشید برروی بافتهای حساس شده به نور انجام گرفت که طی آن موفق شدند سلولهای توموری را از بین ببرند ‏. از طرفی چشم پزشکانی مانند زایس‏ در آلمان توانسته بود با متمرکز کردن نور در داخل چشم پدیده انعقاد نوری را روی شبکیه ایجاد کند .
‏بحث کاربرد لیزر پزشکی از همان ابتدا که اولین لیزر جامد ، یعنی یاقوت ، سال 1960 ساخته شد آغاز گردید . با پیشرفت تکنولوژی لیزر ، که به نظر می رسد نقش بسیارمهمی در تشخیص و درمان بیماری ها ایفا کند ، زمینه های جدیدتری برای پژوهش به وجود می آید . یکی از کاربردهای اولیه ، مطالعه چگونگی انعقاد رگهای خونی شبکیه و یا بافت بریده شده بود . البته امروز طول موجهای دیگری برای این منظور به کار می روند که به تدریج جایگزین لیزرهای قدیمی تر می شوند . تحقیقات دیگر در چشم پزشکی شامل Keratotomy‏ ، Sclerotomy‏ ، Capsulatomy‏ ، Trabecaplasty‏ و Irideetomy‏ می شود که برای جزئیات بیشتر می توان به برخی از مراجع نامبرده رجوع نمود . در مورد درمان تومور ‏بافت با لیزر کچا‏م و همکارانش تعدادی آزمایش مقدماتی انجام دادند و در گزارششان اظهار داشتند سلولهای سرطانی قاردند براثر‏ تابش لیزر پالسی به صورت انفجاری از محل اصلی خود خارج و به نواحی سالم اطراف منتقل و ته نشین شوند . این یافته به عنوان یک خطر جدی به خصوص در نزدیکی رگهای خونی تلقی می شد؛ ولی باوجود این تحقیقات به امر بهینه سازی بهتر با لیزرهای مناسب تر ادامه یافت . البته مسئله دسترسی لیزر و فیبر نوری به تومور در محلهای مشکل ، نسبت به روشهای کلاسیک ، نیز کمک نمود راه پژوهش سریعتر سریعتر طی شود . در زمینه درمان ماه گرفتگی پوست با لیزر پالسی یاقوت سولومون و همکارانش آزمایشهای زیادی را تا سال 1968 ‏انجام دادند که نتایج هستیولوژی و بیوپسی آنان جمع آوری شده اند . اولین آزمایش روی ماه گرفتگی غیرقابل درمان را آ،برگ در سال 1976 با لیزر آرگون انجام داد که البته امروزه می توان نتایج بهتری‏ با لیزر قابل تنظیم مایع و بخارم‏س بدست آورد .
‏2
‏اولین لی‏زر جامدی که براساس یونهای نئودیمی‏وم ( Nd+‏ ‏) طراحی و ساخته شد ، لیزر yAG‏ : Nd‏ پیوسته بود که با طول موج ‏06/1 ، با نفوذ عمیق ، پراکندگی زیادی در داخل حجم بافت به وجود می آورد که از این جهت لیزر مناسبی برای ایجاد هموستاز و یا نابودکردن تومور از طریق انعقاد نکروزی به حساب می‏‌‏آید. تحقیقات در زمینه جراحی و مغز و اعصاب در سال 1970 شروع شد و تا سال 1975 با لیزرهای مانند یاقوت و CO2‏ و yAG‏ : Nd‏ عملکرد بهتری نسبت به قبل دارند به هرحال در سال 1961 لیپسون توانست اولین داروی حساس به نور ، معروف به HPD‏ را بسازد . گرچه تا 1975 تحقیقات بنیادی قابل ملاحظه ای انجام نگرفت تا این که همان سال دافتری در آزمایش مهمی برای از بین بردن سلولهای تومورموش از داروی فوق استفاده نمود .
‏بسیاری از لیزرها در شاخه های مختلف پزشکی مانند قلب ، عروق ، ارولوژی ، زنان ، داندانپزشکی و غیره به کار می روند . این لیزرها عمدتاً عبارتند از : اسکایمر ( Xecl‏ و ArF‏ ) ؛ لیزرهای قابل تنظیم مایع ؛ لیزرهای قابل تنظیم و غیرقابل تنظیم جامد از قبیل Alexandrite‏ ، yAG‏ : Er‏ ، yAG‏ :Ho‏ دیود و انواع دیگر از این خانواده . انواع دیگر لیزرها مانند CO2‏ ، HF‏ و یا الکترون آزاد FEL‏ را می توان در طول موجهای مختلف به شکلهای گوناگون استفاده کرد .
‏3
‏آناتومی چشم :
‏کره چشم در یک ساختمان استخوانی محافظ به نام کاسه چشم یا اربیت قرار دارد . اربیت به شکل گلابی بوده و عصب اپتیک به عنوان ساقه گلابی مطرح می باشد . اربیت حاوی بافت همبند چربی و منشاء عضلات کره چشم است .
‏کره چشم از قسمت خارج ‏ قدام آنرا قرینه تشکیل می دهد ‏که ساختمانی کاملاً شفاف‏، صاف و Sharp‏ دارد و ‏ باقیمانده در قسمت عقب را صلبیه تشکیل می دهد که ساختمانی سفید و سخت و فیبری داشته و نقش محافظت از کره چشم را بر عهده دارد و در قسمت خلفی آن محلی برای خروج عصب اپتیک دارد. از قسمت مکرکز قرنیه تا عقب کره چشم حدود 26-22 میلیمتر طول دارد که این طول خیلی اهمیت دارد.
‏قرنیه خارج ترین لایه چشم و غیر عروقی می باشد که طول موج آن 600 میکرو کولن است. این قرنیه دارای 5 لایه مجزا می باشد که عبارتست از:
‏1- اپی تلیوم: که روی سطح قرنیه را پوشانده و طول موج آن 50 میکرو کولن و فاقد هرگونه سیستم عصبی درد می باتشد تحریک آن موجب پلک زدن و اشک می شود.
‏4
‏2- لایه بومن: یک بدون سلول است و محافظتی در مقاتبل باکتریها و ویروسها می باشد و در صورت آسیب غیر قابل رشد است.
‏3- لایه استروم‏ا: 90 درصد ضخامت قرنیه را تشکیل می دهد و شامل فیبرهای کلاژن ه‏م‏ قطر و موازی که باعث شفاف شدن قرنیه می گردد، می باشد.‏ اگر گلیکوسامین در قرنیه جمع گر‏دد قرنیه کدر می شود.
‏4- لایه دسمه: یک غشای ارتجاع‏ی است که به عنوان غشای پایه اندوتلیوم معرفی می شود.
‏5- لایه اندوتلیوم‏: از یک لایه سلولی تشکیل شده است.
‏قرنیه فاقد عروق خونی می باشد. تغذیه قرنیه توسط عروق خ‏ونی لیمبوس، زلالیه و اشک صورت می گیرد.
‏چشم دارای دو حفره می باشد:1- حفره قدامی که در آن مایع زلالیه جریان دارد و خود به دو اتاقک خلفی و قدامی تقسیم می شود.
‏2- حفره خلفی که از پشت عدسی تا قسمت قدام از شبکیه امتداد دارد.
IOP‏: فشار داخل چشم که حدود mmHg‏21-11 می باشد اگر فشار داخلی چشم افزایش یابد شخص دچار بیماری گلوکوم می گردد. گلوکوم دو نوع می باشد گلوکوم زاویه بسته که در آن زاویه اشلم تنگ می شود و در نتیجه فشار داخل چشم‏ زیاد می گردد گلوکوم زاویه باز که در آن زاویه اشلم باز است ولی ترشح مایع زلالیه زیاد می باشد.
‏مایع زجاجیه: در حفره خلفی جریان دارد و اصولاً به صورت مایعی شفافغ و ژلاتینی که حدود 99%‏‌‏ آنرا آب تشکیل می دهد. نور را بدون هیچ شکستی به سلولهای بینایی منتقل می کند. وظیفه آن حفظ شکل کروی چشم می باشد.
‏مشیمیه: عروق خونی چشم در آن قرار دارد.
‏مشیمیه به همراه عضله مژگانی و عنبیه تشکیل یووه آرا می دهند که وظیفه خونرسانی به چشم را بر عهده دارند.
‏شبکیه: یک صفحه نازک، نیمه شفاف و چند لایه ای از بافت عصبی است که سلولهای بینایی در آنجا قرار دارد. سلولهای بینایی دو نوع است‏:
‏1- استوانه ای:‏ که در نورهای کم مورد استفاده قرار می گیرد.
‏2‏- مخروطی: که در نورهای رنگی و زیاد و شدید استفاده می شوند.
‏در بیماران دیابتی به علت پدیدة نئو اسکلورایزیس ممکن اس‏ت در مشیمیه رگهای خونی تولید می‏‌‏ش‏ود که احتمال بیماری دکولمان رتی‏ن (جداشدگی شبکیه) افزایش می یابد.
‏عدسی: یک جسم شفاف و محدب الطرفین می باشد دارای 5 قسمت زیر می باشد:

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.