دانلود پاورپوینت, پاورپوینت طرح توجیهی, مقاله

دانلود پاورپوینت, پاورپوینت طرح توجیهی, مقاله, پیشینه تحقیق, مبانی نظری, طرح توجیهی, پرسشنامه مدیریتی, پرسشنامه روانشناسی

دانلود پاورپوینت, پاورپوینت طرح توجیهی, مقاله

دانلود پاورپوینت, پاورپوینت طرح توجیهی, مقاله, پیشینه تحقیق, مبانی نظری, طرح توجیهی, پرسشنامه مدیریتی, پرسشنامه روانشناسی

تحقیق چرب ( ورد)

تحقیق-چرب-(-ورد)
تحقیق چرب ( ورد)
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 4
حجم فایل: 10 کیلوبایت
قیمت: 8500 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 4 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

1
‏محصور در قفس و تغذیه شده با جیره های پر انرژی و اغلب در فصل گرما رخ می دهد . افزایش چربی در کبد همراه با درجات متفاوتی از خونریزی ، امکان ایجاد با تغذیه اجباری غذای پر انرژی یا با به کار بردن اسـتروژن ظهور می کند . در دمای c‏ ‏°‏ 26 و جیره با 3000 kcal / kg‏مرگ و میر 20% است .
‏علائم ظاهری:
‏کاهش شدید تخمگذاری (از حدود 80 به 50% ) ، افزایش تدریجی مرگ میرگله ، حدود10%گله25-30%چاق تر از حد معمول می شوند ، ظاهر اکثر پرندگان سالم ولی تاج وریش در بعضی زردکمرنگ است .
‏علائم کالبد شکافی:
‏کبـد متـورم،چرب ، همراه با خونریزی ، کبد ترد و جدا کردن هر قطعه از لوب ها مشکل است.کبـد زرد کم رنگ ، حفره شکمی زرد کم رنگ و همـراه با چربی .
‏درجات خونریزی کبد: SCORE‏ LIVER
‏1- بدون خونریزی
‏2- خونریزی از0 تا5%
‏3- خونریزی از 6تا15%
‏4- خونریزی از 16 تا25%
‏5- خونریزی 25 % و بیشتربعلاوه یک خونریزی وسیع دیگر را می توان در انواع شدید تر آن مشاهده نمود .
‏تغییرات بافتی:
‏کیستهای بزرگ در سیتوپلاسم پارانشیم کبدی ، انسداد سینوسی ، خون گرفتگی و نقص سیستم عروقی ، نواحی نکروزه و فیبروزه درکناره لوبهای کبد ، تورم و پارگی هپاتوسیتها در اثر چربی بی اندازه ، غیر عادی شدن بافت سلولهاو جابجایی و تحلیل هسته ها ، جایگزین شدن ذرات مایع به جای هسته های هپاتو سیت و ساختارغیر عادی در کبد ، کاهش فسفولپید کبد,همراه با افزایش چربی ،کبد هیپر تروف شده ، افزایش اسید چرب اولئیک و پالمتیک و الگوی اسیدهای چرب نامشخص از جمله تغییراتی اند که در بافتهای ذکر شده اتفاق می افتند .
‏در تشریح خون با موارد زیر روبه رو می شویم :
‏کاهش استرادیول پلاسما از165به267 pg/ml‏ ، تغییردر ساختمان 1-25(OH2)D3‏ واختلال در متابولیسم کلسیم ، کاهش کلسیم خون مرغهای مبتلا به 74 mg/100ml‏ . فسفر بیش از کلسیم تحت تاثیر قرار می گیرد .
‏عوامل موثر در بروز بیماری شامل موارد زیر می باشد :
‏عوامل هورمونی ، دمای محیط و عوامل تغذیه ای .
2
‏عوامل هورمونی:
‏استروژن زیادهمراه انرژی زیاد باعث افزایش لیپید کبد وافزایش خونریزی کبد می شود . پروژسترون پلاسما نیز با شیوع مرتبط است . تیروئید بادخالت در متابولیسم باعث کاهش تجمع چربی می شود NKK‏ سبب کاهش اندازه ومیزان لیپید کبد در پرندگان استروژنیزه شده می شود .
‏دمای محیطی :
‏بیشترین تلفات درگرمترین ایام سال اتفاق می افتد . در دمای متوسط تا بالا 25-30‏°‏ c‏)) وجود تعادل مثبت انرژی را داریم . استروژن زیاد دردماهای بالاتر مضرتراست.
‏عوامل تغذیه ای:
‏فقط در هنگام تعادل مثبت انرژی رخ می دهد . تغذیه اجباری مرغان مسن به میزان150% تغذیه اختیاری به مدت 2 تا3 هفته ، انرژی مصرفی در دو حالت برابر بوده ولی انرژی ذخیره ای در تغذ یه اجباری خیلی بیشتر است .
‏180kcal/day‏ در تغذیه اجباری gr/day‏20
‏27kcal/day‏ درتغذیه اختیاری3 gr/day
‏ارتباط بین سطح مصرف غذا وشیوع F.L.H.S
‏درجات خونریزی کبد = 0.047X‏ - 2.9
X‏غذای مصرفی به ازای هر پرنده در روزمی باشداز آنجاکه جیره شامل 3000Kcal/kgh‏انرژی است
‏معادله بصورت :
‏1.016E-2.9‏ درمی آید
E‏ انرژی مصرفی روزانه می باشد .
‏شروع خونریزی بادرجه 2
‏شدیدتر شدن مشکلات پرنده هنگام افزایش مصرف انرژی به بالاتراز305Kcal/ME/day
‏اثر انرژی جیره ودمای محیطی روی تغذیه و انرژی مصرفی مرغهای تخمگذار
30°c
18 °c
3
‏مصرفME
(Kcal/d)
‏غذای ‏مصرفی
(G/d)
‏مصرفME
(Kcal/d)
‏غذای ‏مصرفی
(G/d)
ME‏جیره
(Kcal/kg)
306
363
127
127
2860
318
361
118
118
3060
331
364
112
112
3250
348
366
106
106
3450
‏پیشگیری ودرمان با به کار بردن موارد زیر امکان پذیر است :
‏متعادل کردن انرژی جیره ، تنظیم دمای محیطی و تغییردرعناصرجیره .
‏متعادل کردن انرژی‏ :
‏وزن کشی حداقل 1% گله در هر ماه در صورت وجود سابقه F.L.H.S‏و یا پیش بینی تاخیر در تولید ،
‏جایگزینی کربوهیدرات هابا مکمل چربی بشرط ثابت بودن انرژی جیره ، کاهش انرژی جیره در اولین پیک تولید (باکاهش غلظت انرژی و کنترل تغذیه) ، کاهش8-5%غذا بعد از اولین پیک تولید ، استفاده از Finer‏وکاهش زمان غذادهی ، کاهش پروتئین خام وافزایش آمینو اسیدهای مصنوعی ، جایگزینی غلات کم انرژی مثل گندم و جو به جای ذرت ، استفاده از جیره ماهی-یونجه ویا ماهی- عصاره غلات به جای قسمتی از ذرت واستفاده از فراورده های جانبی با فیبر بالا می تواند در متعادل کردن انرژی موثر باشد .
‏تغییر عناصر جیره می تواند به طرق زیر انجام گیرد :
‏- افزودن عوامل لیپو تروپیک مثل کولینmg/kg500‏)) ومتیونین به میزان1% .
‏- افزودن 0.3ppm‏سلنیم و50IU/kgVitE‏ومقدار مناسبی اتوکسی کوئین .
‏- استفاده از ید .
‏- استفاده از آبهای سنگین .
‏تنظیم دمای محیطی شامل :

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.