دانلود پاورپوینت, پاورپوینت طرح توجیهی, مقاله

دانلود پاورپوینت, پاورپوینت طرح توجیهی, مقاله, پیشینه تحقیق, مبانی نظری, طرح توجیهی, پرسشنامه مدیریتی, پرسشنامه روانشناسی

دانلود پاورپوینت, پاورپوینت طرح توجیهی, مقاله

دانلود پاورپوینت, پاورپوینت طرح توجیهی, مقاله, پیشینه تحقیق, مبانی نظری, طرح توجیهی, پرسشنامه مدیریتی, پرسشنامه روانشناسی

پرسشنامه اجرای طرح لباس متحدالشکل در دبیرستان های دخترانه

پرسشنامه-اجرای-طرح-لباس-متحدالشکل-در-دبیرستان-های-دخترانه
پرسشنامه اجرای طرح لباس متحدالشکل در دبیرستان های دخترانه
فرمت فایل دانلودی: .doc
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 4
حجم فایل: 35 کیلوبایت
قیمت: 6600 تومان

توضیحات:
پرسشنامه اجرای طرح لباس متحدالشکل در دبیرستان های دخترانه، در قالب فایل word و شامل 22 سوال.

این پرسشنامه به منظور ارزیابی نظرات دانش آموزان در خصوص اجرای طرح لباس متحدالشکل در دبیرستان های دخترانه می باشد که از یک کار تحقیقاتی استخراج شده است.

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

پاورپوینت (اسلاید) مهندسی مجدد

پاورپوینت-(اسلاید)-مهندسی-مجدد
پاورپوینت (اسلاید) مهندسی مجدد
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: pptx
تعداد صفحات: 10
حجم فایل: 294 کیلوبایت
قیمت: 4000 تومان

توضیحات:
پاورپوینت ارائه کلاسی رشته مدیریت با موضوع مهندسی مجدد، در حجم 10 اسلاید.

بخشی از متن:
مهندسی مجدد به معنای کنار گذاشتن سیستم موجود و برپا کردن نظامی نوین است که نیازمند بازگشت به اغاز کار و ابداع روشها و راههای بهتری برای انجام کار است.

فهرست مطالب:
تعریف مهندسی مجدد
چگونگی ایجاد تغییر توسط مهندسی مجدد
دلایل روی اوردن سازمانها به مهندسی مجدد
ابعاد مهندسی مجدد
ابزار های مهندسی مجدد

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

بررسی تاثیر مصرف مکمل کراتین بر آمونیاک خون و برخی شاخصهای عملکردی و ساختاری در تکواندوکاران نخبه

بررسی-تاثیر-مصرف-مکمل-کراتین-بر-آمونیاک-خون-و-برخی-شاخصهای-عملکردی-و-ساختاری-در-تکواندوکاران-نخبه
بررسی تاثیر مصرف مکمل کراتین بر آمونیاک خون و برخی شاخصهای عملکردی و ساختاری در تکواندوکاران نخبه
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 140
حجم فایل: 361 کیلوبایت
قیمت: 7000 تومان

توضیحات:
پروژه بررسی تاثیر مصرف مکمل کراتین بر آمونیاک خون و برخی شاخصهای عملکردی و ساختاری در تکواندوکاران نخبه، در قالب فایل word و در حجم 140 صفحه.

بخشی از متن:
در سالهای اخیر تکواندو بعلت راه یافتن به المپیک محبوبیت خاصی بین افراد جوامع مختلف پیدا کرده است و هر روز شمار افرادی که به این رشته ورزشی روی می آورند  رو به  افزایش می رود .  مسابقات این رشته  در سه راند  2 دقیقه ای با 1 دقیقه استراحت بین هر راند انجام می شود . در طول هر 2 دقیقه مبارزه افراد مداوماً مشغول مبارزه  نمی باشند و  بیش از یک دقیقه آن را به رقص پا و تفکر و یافتن فرصت مناسب برای حمله و ضد حمله مشغول می باشند، بنابراین هر راند ترکیبی از مبارزه واستراحت می باشد که متناوباً تکرار می شود ، از این رو مبارزات تکواندو را می توان نوعی فعالیت تناوبی در نظر گرفت.  منابع اصلی تولید انرژی در اینگونه فعالیتهای تناوبی  سیستم فسفاژن و اسید لاکتیک  می باشد که این منابع در طول فعالیت مدام در حال تخلیه و بازسازی مجدد می باشد(28،17). بیشترین بازسازی نیز در طول 1 دقیقه استراحت مطلق در بین راندها انجام می شود. همچنین تکواندوکاران در روز مسابقات برای راهیابی به مرحله پایانی و کسب مقام می بایست چندین مسابقه با فواصل زمانی نامشخص انجام دهند که معمولاً این فواصل زمانی بین مسابقات ، در مراحل انتهایی و نزدیک به فینال مسابقات کوتاه می باشد ، از این رو بازیابی ذخائر از دست رفته ATP – PCr   و دفع اسید لاکتیک تولید شده در طول مبارزه جهت عملکرد مطلوب در مبارزات بعدی بسیار حائز اهمیت می باشد .
با توجه به توضیحات فوق اگر مکمل سازی کراتین بتواند برخی از شاخصهای عملکردی از قبیل قدرت ، سرعت و توان را در تکواندوکاران نخبه نیز بهبود بخشد، به طور قطع این افراد می توانند عملکرد مطلوبتری را در مبارزات از خود نشان دهند. تحقیقات بر روی ورزشکاران رشته های دیگر از قبیل فوتبال(70،60،15) ، کشتی(73) ، دوومیدانی(59،56،33) و والیبال(45) نیز اثر مکمل سازی کراتین در بهبود عملکرد ورزشی را نشان داده اند. از سوی دیگر تحقیقات نشان داده اند که بعد از مکمل سازی کراتین سطوح فسفو کراتین عضلات بالاتر می باشد و ATP تولید شده توسط  هیدرولیزPCr  برای مدت زمان طولانی تری در دسترس می باشد و این حضور بالاتر  ATPمنجر به افزایش کمتری در غلظت IMP    و آمونیاک می شود و این روند باعث کاهش میزان گلیکولیز می شود(45). صحت این فرایند می تواند کارائی تکواندوکاران را بخصوص در دقایق نهایی مسابقات افزایش دهد.
هرچند تحقیقات زیادی  تأثیر مکمل سازی کراتین را در آزمودنیهای مختلف ، مورد بررسی قرار  داده اند و نتایج مختلفی بدست آورده اند ، لیکن میزان تحقیقات انجام گرفته شده بر روی ورزشکاران نخبه بسیار محدود می باشد و همچنین تا کنون هیچ نتیجه ای از تأثیر مکمل سازی کراتین بر روی تکواندوکاران گزارش نشده است. در صورتی که اگر تأثیرات مطلوبی از مصرف مکمل کراتین در ورزشکاران نخبه گزارش شود ، ممکن است آنها بجای استفاده از داروها و مکملهای دیگرکه می توانند تأثیرات مضر جبران ناپذیری بر سلامتی بر جای گذارند توجه خود را به استفاده از این مکمل که از نظرپزشکی ایمن می باشد و تا کنون هیچ تأثیر مضری از آن در افراد سالم گزارش نشده است(43،33)، معطوف کنند و با استفاده از این مکمل به انتظارات خود در استفاده از مکملها و داروها ، دست یابند.

فهرست مطالب:
فصل اول : طرح تحقیق
1-1. مقدمه
1-2. بیان مساله
1-3. ضرورت و اهمیت تحقیق
1-4. اهداف تحقیق
1-5. متغیرهای تحقیق
1-6. فرضیات تحقیق
1-7. محدودیتهای تحقیق
1-8. تعریف واژه ها و اصطلاحات تحقیق
فصل دوم : مبانی نظری و پیشینه تحقیق
2-1. مقدمه
2-2. مبانی نظری تحقیق
2-2-1. کراتین
2-2-1-1. تاریخچه کراتین
2- 2-1-2. منابع کراتین
2-2-1-3. سنتز درونی و مکانیزم کراتین
2-2-1-4. نقش کراتین در بدن
2-2-1-5. عوارض جانبی
2-2-2. آمونیاک
2-2-2-1. متابولیسم بنیان آمین در عضله اسکاتی
2-2-2-2. پاسخهای آمونیاک هنگام ورزش
2-2-2-3. سایر حامل های بنیان آمین
2-2-2-4. انتقال آمونیاک از عضله اسکلتی
2-2-2-5. پالایش NH3 پلاسمائی
2-2-2-6. سازگاری آثار مرکزی و محیطی آمونیاک
2-2-2-6-1. خستگی مرکزی
2-2-2-6-2.خستگی پیرامونی
2-2-2-7.متابولیسم آمونیاک و اسید آمینه در عضله اسکلتی ورزیده
2-2-3. سیستم غالب تولید انرژی در تکواندو و تأثیر کراتین بر آن
2-2-4. وزن
2-2-4-1. عوامل مؤثر در وزن
2-2-5. وزن بدون چربی
2-2-6. چربی و مهارتهای ورزشی
2-2-7. سرعت
2-2-7-1. انواع سرعت و آزمونهای آن
2-2-7-2. عوامل موثر بر سرعت
2-2-8. چابکی
2-2-8-1. آزمون های چابکی
2-3. تحقیقات انجام شده در زمینه مکمل های کراتین
2-3-1. تحقیقات داخلی
2-3-2. تحقیقات خارجی
2-3-2-1. مکمل سازی کوتاه مدت
2-3-2-2. مکمل سازی کراتین و قدرت
2-3-2-3. مکمل سازی کراتین و سرعت
2-3-2-4. مکمل سازی کراتین و توان
2-3-2-5. مکمل سازی کراتین و چابکی
2-3-2-6. مکمل سازی کراتین و ترکیب بدنی
2-3-2-7. مکمل سازی کراتین و آمونیاک
فصل سوم : روش شناسی تحقیق
3-1. مقدمه
3-2. روش تحقیق
3-3. مشخصات آزمودنیها
3-4. مکمل سازی آزمودنیها
3-5. تمرینات ورزشی آزمودنیها
3-6. متغیر های تحقیق
3- 7. ابزار های اندازه گیری
3-8. روشهای اندازه گیری متغیرها
3-8-1. قد
3-8-2. خونگیری
3-8-2-1. تحلیل نمونه های خونی
3-8-3. ترکیبات بدن
3-8-4. آزمون 40 یارد سرعت
3-8-5. آزمون چابکی ایلینویز
3-9. روشهای آماری تحلیل داده ها
فصل چهارم : تجزیه و تحلیل یافته ها
4-1- مقدمه
4-2. تجزیه و تحلیل توصیفی یافته ها
4-2-1. آمونیاک
4-2-2. سرعت
4-2-3. چابکی
4-2-4. وزن بدن
4-2-5. توده بدون چربی
4-2-6. مایعات بدن
4-2-7. کراتینین
4-2-8. میانگین حداکثر سرعت رکاب زدن
4-3. آزمون فرضیه های تحقیق
4-3-1. فرضیه اول
4-3-2. فرضیه دوم
4-3-3. فرضیه سوم
4-3-4. فرضیه چهارم
4-3-5. فرضیه پنجم
4-3-6. فرضیه ششم
4-3-7. فرضیه هفتم
4-3-8. فرضیه هشتم
4-3-9. فرضیه نهم
4-3-10. فرضیه دهم
4-4. متغیرهای وابسته به تحقیق
فصل پنجم: بحث، بررسی و نتیجه گیری
5-1. مقدمه
5-2. خلاصه تحقیق
5-3. بحث و بررسی
5-4. نتیجه گیری
5-5. پیشنهادات

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

تحقیق زانو درد و درمان آن

تحقیق-زانو-درد-و-درمان-آن
تحقیق زانو درد و درمان آن
فرمت فایل دانلودی: .docx
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 77
حجم فایل: 960 کیلوبایت
قیمت: 8800 تومان

توضیحات:
تحقیق زانو درد و درمان آن، در قالب فایل word و در حجم 77 صفحه.

بخشی از متن:
زانو درد یکی از مشکلات رایجی است که همه افراد در هر سنی می توانند به آن مبتلا شوند. درد زانو بر اثر آسیب دیدگی هایی مانند پارگی لیگامنت ها یا پارگی غضروف ها ایجاد می شود، شرایط دیگری هم مانند بیماری آرتروز، نقرس و عفونت می تواند باعث بروز درد زانو شود. تعداد زیادی از زانو درد های خفیف بعد از مراقبت های اولیه توسط خود فرد بهبود می یابد.

فهرست مطالب:
فصل اول : درمان زانو درد و علت آن
علت و علل
عوامل خطر
علائم
زمان مراجعه به پزشک
تشخیص
درمان
درمان های خانگی
دارو
تزریق
ورزش و حرکات اصلاحی
نکات مهم
طب سوزنی
وسایل کمکی، بریس و زانو بند
جراحی
قصل دوم: درمان آرتروز زانو
علت
علائم و نشانه ها
تشخیص
درمان بدون جراحی
درمان های اولیه
فیزیوتراپی و تمرینات ورزشی
داروها
تزریق
زانوبند طبی
تغذیه
درمان جراحی
فصل سوم: درمان پارگی مینیسک زانو
آناتومی زانو
علت
انواع و درجه بندی پارگی
علائم
تشخیص
درمان بدون جراحی
استراحت و سرد کردن مفصل
انجام حرکات اصلاحی
ورزش
بریس
جراحی
فصل چهارم: آسیب و پارگی تاندون های زانو:علائم و درمان
علت
انعطاف پذیری کم
عوامل خطر
علائم
زمان مراجعه به پزشک
تشخیص
درمان
حرکات ورزشی
جراحی
فصل پنجم: علت و درمان ورم زانو چیست؟
علت و دلایل
علائم ونشانه ها
تشخیص
درمان
استراحت
کمپرس یخ
دارو
فیزیوتراپی
ماساژ
جراحی
پیشگیری
فصل ششم: علت صدا دادن و تق تق زانو و درمان آن
آناتومی
صدا دادن مفصل
علت و علل
درمان
پیشگیری
نتیجه گیری
منابع

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

تحقیق بررسی زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی غنی شده با آهن معمولی و ریزپوشانی شده

تحقیق-بررسی-زنده-مانی-باکتری-لاکتوباسیلوس-کازئی-در-بستنی-غنی-شده-با-آهن-معمولی-و-ریزپوشانی-شده
تحقیق بررسی زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی غنی شده با آهن معمولی و ریزپوشانی شده
فرمت فایل دانلودی: .rar
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 93
حجم فایل: 227 کیلوبایت
قیمت: 22000 تومان

توضیحات:
تحقیق رشته صنایع غذایی با موضوع بررسی زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی غنی شده با آهن معمولی و ریزپوشانی شده، در قالب فایل word و در حجم 93 صفحه.

چکیده:
کم خونی فقرآهن، یکی از شایعترین کمبودهای تغذیه ای در جهان و ایران است که یکی از راه های مقابله با آن تقویت کردن مواد غذایی با آهن و بهبود جذب آن هاست. در این پژوهش غنی کردن بستنی با آهن ریزکپسوله و همچنین تاثیر افزودن این مواد بر خصوصیات بستنی مورد بررسی قرار گرفته و ماندگاری باکتری لاکتوباسیلوس کازئی در طی تولید و نگهداری با هم مقایسه شدند. علاوه بر گروه کنترل که بستنی معمولی بدون آهن و پروبیوتیک بود 5 گروه بستنی دیگر شامل بستنی غنی شده با آهن معمولی، بستنی غنی شده با آهن ریزپوشانی شده، بستنی پروبیوتیکی ساده، بستنی پروبیوتیکی دارای آهن ساده و همچنین دارای آهن ریزکپسوله تولید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی و ماندگاری پروبیوتیک در آن ها مورد بررسی قرارگرفت نتایج نشان داد که افزودن آهن بر روی میزان سختی، چسبندگی و انسجام بستنی و نیز میزان اسیدیته تاثیری نداشته ولی میزان ویسکوزیته را درطول مدت نگهداری کاهش می دهد. همچنین غنی سازی آهن در بستنی سبب افزایش میزان اکسیداسیون چربی شده و بیشترین میزان اکسیداسیون در گروه دارای آهن آزاد نشان داده شد. شمارش پروبیوتیک در نمونه های پروبیوتیکی در تمام طول نگهداری از کمینه توصیه شده برای بروز اثرات مفید در مصرف کننده(106کلنی در هرگرم) بالاتر بود ولی در پایان دوره نگهداری 2 ماهه کاهش جمعیت باکتری ها مشاهده شد. همچنین افزودن آهن در بستنی سبب افزایش تعداد پروبیوتیک در مقایسه با سایر گروه ها شده بود. امتیازات کسب شده برای خصوصیات حسی بستنی پس از تولید نشان داد که به جز رنگ در سایر موارد بیشترین اختلاف با گروه کنترل وجود داشت. درنهایت می توان چنین نتیجه گیری کرد که امکان تولید بستنی پروبیوتیک غنی شده با آهن به ویژه در حالت ریزپوشانی با حفظ ویژگی های مطلوب وجود دارد.

فهرست مطالب:
چکیده
فصل اول
مقدمه
اهداف تحقیق
فصل دوم
کلیات
آهن
میزان نیاز به آهن
جذب آهن از غذا
منابع غذایی آهن
علل کمبود آهن
ارزیابی کمبود آهن
علائم کم خونی ناشی از فقر آهن
راه های پیشگیری ازکم خونی فقرآهن
آهن یاری
کنترل بیماری های عفونی و انگلی
غنی سازی مواد غذایی
آموزش تغذیه
مواد غذایی فراویژه
بستنی
میکروارگانسیم های پروبیوتیک
ویژگی های باکتری های اسید لاکتیک
لاکتوباسیلوس
لاکتوباسیلوس کازئی
اثرات سلامتی بخش پروبیوتیک ها
تاثیر بر روی اسهال های عفونی
بهبود عدم تحمل لاکتوز
اثرات ضد میکروبی
درمان و پیشگیری از آلرژی
پیشگیری از سرطان
اثرات کاهش دهندگی کلسترول
مهار هلیکو باکتر پیلوری
بیماری های التهابی روده
تاثیر روی سیستم ایمنی
زنده مانی پروبیوتیک ها درمحصولات لبنی
روش های افزایش زنده مانی پروبیوتیک ها
اثر فرمولاسیون بستنی روی زنده مانی پروبیوتیک ها
 اثر فرآیند یخ زدن
اثر هوادهی
اثر طول مدت نگهداری
ریزپوشانی
کاربردهای ریزپوشانی
 مواد مورد استفاده درریزپوشانی
آلژینات سدیم
روش های ریزپوشانی کردن
روش اکستروژن
ریزپوشانی پاششی
ریزپوشانی تفکیک فازها
ریزپوشانی روزن رانی سانتریفیوژی
جداسازی فازهای سوسپانسیون با صفحات چرخشی
ریزپوشانی به روش امولسیون سازی
موانع تکنولوژیک برای استفاده از بستنی به عنوان حامل پروبیوتیک ها
افزودن کشت پروبیوتیک به بستنی
پایداری کشت پروبیوتیک ها درطی نگهداری بستنی
هوادهی و ارگانیسم های پروبیوتیک
تاثیرمرحله انجماد و شرایط نگهداری برخصوصیات بستنی پروبیوتیک
اثر ذوب بستنی درهنگام مصرف
فصل سوم
مواد و روش کار
طرح آزمایش
مواد لازم برای تولید بستنی
ساخت بستنی
ریزپوشانی آهن
اندازه¬گیری پارامترهای شیمیایی بستنی
اندازه گیری pH
اندازه گیری اسیدیته قابل تیتر
اندازه گیری اکسیداسیون چربی
اندازه گیری پارامترهای فیزیکی بستنی
اندازه گیری ویسکوزیته
بررسی بافت بستنی
اندازه گیری سرعت ذوب بستنی
اندازه گیری افزایش حجم بستنی
شمارش پروبیوتیک ها دربستنی
تهیه محیط LP – MRS agar
رقت سازی از بستنی های مورد آزمایش
اندازه گیری میزان آهن با استفاده از دستگاه جذب اتمی
انجام بررسی خصوصیات حسی
تجزیه و تحلیل آماری
فرم ارزیابی کیفیت بستنی
فصل چهارم
نتایج
ویژگی های شیمیایی شیر مورد استفاده درتولید بستنی
ویژگی های شیمیایی بستنی های تولید شده
اسیدیته
tba
ویژگی های فیزیکی بستنی های تولید شده
هوادهی
ویسکوزیته
سرعت ذوب
ویژگی های حسی بستنی های تولید شده
مزه
بافت
رنگ
احساس دهانی
ویژگی های بافتی بستنی های تولید شده
سختی
انسجام
چسبندگی
بررسی ماندگاری میکروارگانیسم های پروبیوتیک دربستنی پروبیوتیک
تغییرات لاکتوباسیلوس کازئی
درصد ریزپوشانی
نتیجه گیری
فصل پنجم
بحث
ویژگی های شیمیایی بستنی های تولید شده   
اسیدیته
TBA
ویژگی های فیزیکی بستنی های تولید شده
هوادهی
سرعت ذوب
ویسکوزیته
ویژگی های بافتی بستنی های تولید شده
سختی
چسبندگی
انسجام
ویژگی های حسی بستنی های تولید شده
بررسی ماندگاری میکروارگانیسم های پروبیوتیک دربستنی های پروبیوتیکی
فهرست منابع

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.