دسته بندی | تربیت بدنی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 429 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 38 |
•موفقیت در شنا نیز مانند سایر رشته های ورزشی به عواملی نظیر تمرینات، ساختارهای بدنی و رژیم غذایی بستگی دارد. شناگران همانند سایر ورزشکاران نیاز به پیروی از یک رژیم غذایی متعادل و متنوع از تمام گروه های غذایی دارند که از تمام فاکتورهای اساسی و لازم جهت حفظ بدن در شرایط ایده آل تمرین و مسابقه برخوردار باشد. •شناگران به سهولت بین 5000- 2000 کیلو کالری انرژی را در روز، طی تمرینات ورزشی خود مصرف می کنند که این میزان وابسته به سن، جنس، اندازه ی بدن و ساعات فعالیت ورزشی متغیر می باشد و درشت مغذی ها تامین کننده ی انرژی مورد نیاز جهت انقباض عضلانی و ماده ی اولیه در ساخت و رشد بافت های بدن هستند
بطور کلی رژیم غذایی یک شناگر باید شامل کربوهیدرات، چربی کم و مقادیر متوسطی از پروتئین باشد.
دسته بندی | تربیت بدنی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 5032 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 14 |
ریشه اصلی آشنایی با غواصی در نیاز و اشتیاق بشر، رهبری نظامی، انجام خدمات زیرآبی، تجارت زیرآبی و گسترش دروازههای دانش از طریق کشف و جستجو نهفته است.
یکی از داستانهای غواصی که به روایت هرودوت مورخ یونانی در تاریخ ثبت شده داستان غواصی بنام سیلیس است که در پنج قرن قبل از میلاد مسیح برای خشایارشاه پادشاه ایران جهت کشف و جمع آوری گنجهای غرق شده کار می کرد.
در عصر حاضر غواصی به صورت تفریحی، ورزشی، علمی و فنی و حرفه ای مورد توجه میلیون ها نفر در سراسر جهان قرار گرفته و اولین کنفدراسیون بین المللی غواصی جهان CMAS با تشکیل تیم های بسیار قوی ورزشی در بعضی از کشورهای علاقه مند در جهان مسابقات هاکی و راگبی و تیراندازی در زیر آب را در سطح المپیک و بازیهای جهانی حضور بسیار فعالی دارند.
3-6 روز قبل از غواصی: در این زمان باید آب و ذخایر کربوهیدرات ساخته شود، هم چنین خوردن گوشت مرغ و ماهی (پروتئین)، غذاها با چربی کم تر، دانه ها (گردو و فندق) و سویا، نان، نشاسته و میوه Ü با توجه به تعداد غواصی تا کالری از کربوهیدراتهای پیچیده تأمین می شود.
نکته: عدم مصرف الکل الزامی است.
زیرا باعث کم آبی بدن می شود (ادرارآور است) و ترمیم ذخایر کبدی و عضلات را به تأثیر می اندازد. در ضمن الکل رگها را باز می کند که این مسأله در بیماریهای احتمالی غواصی بسیار خطرناک می باشد (سرعت حبابهای جایگزین در عروق زیاد می شود).
دسته بندی | تربیت بدنی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 2362 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 90 |
•اگر دوندگان استقامتی به اندازه یک درصد از وزن بدن خود آب از دست دهند , 2 درصد از سرعت آنها کم میشود . به طور مثال اگر دونده 10000 متر ، در 35 دقیقه 4درصد آب از دست بدهد 2 دقیقه و 48 ثانیه به رکورد او اضافه می شود. •کاهش آب بدن باعث کاهش حجم پلاسما , کاهش جریان به عضلات , کاهش فشار خون و افزایش ضربان قلب خواهد شد .
•پیشگیری از کم آبی در ورزشکاران مهم است و بهترین راه آن هم مصرف مقدار زیادی از مایعات قبل، حین و بعد از خاتمه تمرین یا مسابقه ورزشی است. اغلب ورزشکار متوجه از دست دادن آب بدن و کاهش سطح عملکرد خود به علت آن نیست و این وظیفه مربی یا پزشک تیم است که به این امر توجه داشته باشد. چنانچه میزان مایع مصرفی خود را بدانید می توانید میزان آب بدن خود را یکی از دو این روش تحت کنترل داشته باشید
دسته بندی | مکانیک |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 1840 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 31 |
چکیده
فصل هدررفت آب و ارزیابی آن با استفاده از بالانسینگ آب
مقدمه
تشریح هدررفت
تشریح بالانسینگ
فصل تشریح اجزاء بالانسینگ آب
مقدمه
روش بالانسینگ استاندارد IWA
مفاهیم اجزاء بالانسینگ IWAمبتنی بر شرایط ایران
حجم آب ورودی به سیستم
آب با درآمد
آب بدون درآمد
فصل اندازه گیری یا تخمین اجزاء بالانسینگ آب
مقدمه
حجم ورودی به سیستم
مصارف مجاز
مصارف با درآمد
مصارف مجاز بدون درآمد
هدررفت آب
هدررفت ظاهری
هدررفت واقعی
فصل محاسبات بالانسینگ آب
مقدمه
گام های محاسبات بالانسینگ آب
برخی نکات مهم در مورد محاسبات بالانسینگ آب
فصل نمونهای موردی از روش بالانسینگ آب
مقدمه
ارزیابی مقدار حجم ورودی به سیستم
ارزیابی هدررفت ظاهری آب
مصارف غیرمجاز
خطای مدیریت و پردازش اطلاعات
خطای ناشی از دقت کنتور آزمون کنتور
برآورد میزان کل هدررفت ظاهری به تفکیک مؤلفهها
هدر رفت واقعی آب
روشهای برآورد هدررفت واقعی
مقایسه روش بالانسینگ با روش تحلیل جریان حداقل شبانه
مقایسه مقادیر حاصله از روش بالانسینگ و حداقل جریان شبانه
محاسبه شاخص زیرساختی هدررفت ILI
محاسبه شاخص زیرساختی هدررفت ILI
دسته بندی | مکانیک |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 2174 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 31 |
تعاریف و مفاهیم اولیه اصطکاک
اصطکاک خشک
اصطکاک مرزی
اصطکاک سیلانی
پارامترهای موثر در اصطکاک
تمیزی سطوح درگیر اثر فشار
اثر سرعت
معرفی روانکارها
انواع روان کننده ها
روان کننده های گازی
روان کننده های جامد
روان کننده های نیمه جامد
روان کننده های مایع
گریس ها
تعریف گریس
مزایای گریس کاری
معایب گریس کاری
انواع گریس
گریس های کلسیمی
گریس های سدیمی
گریس های لیتیمی
گریس های با صابون کمپلکس
گریس های غیر صابونی
مشخصات گریس ها
نفوذپذیری
عدد خنثی سازی
محدوده دمایی کارکرد گریس
محتوای خاکستر گریس
بافت یا ساختار گریس
قابلیت امتزاج گریس ها
مواد افزودنی گریس ها (AditiVeS)
شماره گذاری گریس ها
روش انتخاب گریس مناسب
گریس کاری مجدد و فواصل آن ( تعیین عمر گریس )
روغن ها
مشخصات روغن های مایع ویسکوزیته
شاخص ویسکوزیته
نقطه احتراق
نقط ریزشی
قابلیت جدا شدن آب از روغن
اسیدیته روغن
خاکستر روغن
کف کردن روغن
مواد افزودنی به روغن
درجه بندی روغن ها
درجه بندی SAE
درجه بندی ISO VG
روغن های STP
روغن های چند درجه ای
نام گذاری کلی روغن ها
روش های تعیین زمان تعویض روغن
روش های تعیین نوع روغن
مراجع