دسته بندی | تولیدی |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 109 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 18 |
مقدمه :
صنعت نساجی در ایران بعد از صنایع نفت و گاز و پترو شیمی یکی از
گسترده ترین و قدیمی ترین صنایع موجود در کشو ر است . از این لحاظ
توجه به مسائل و مشکلات آن و برنامه ریزی جهت حفظ و گسترش و
پیشرفت این صنعت یکی از ضروریات برنامه ریزان اقتصادی و صنعتی کشور
می باشد . سابقه نساجی در ایران به قرنها سال پیش از اسلام بر
می گردد . لیکن بموازات نفوذ و گسترش بازرگانی غرب در ایران ورود
محصولات خارجی و در نتیجه سلب قدرت رقابت در این صنعت واحد های
تولیدی داخلی و دچار ضعف و رکودهایی گشته که اینک پس از انقلاب
اسلامی زمینه های رشد و شکوفایی این رشته از صنعت روز به روز بهبود
می یابد .
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 106 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 16 |
مقدمه :
یکی از دغدغه های اساسی انسان از عصر حجر تا عصر حاضر تامین غذای
مورد نیاز خود بوده است که در اعصار مختلف به گونه های مختلف به منصه
ظهور رسیده است.
انسان اولیه به دلیل عدم دسترسی به تکنولوژی در تهیه و تولید مواد
غذایی سبد غذایی محدود خود را به سختی تهیه می کرده. در عصر حاضر
علیرغم وجود تکنولوژی تولید و بهره وری بالا رشد جمعیت و تنوع طلبی
انسان در مصرف مواد غذایی مختلف، همچنان دغدغه های تامین مواد
غذایی را همانند دوران انسانهای اولیه ( اما در شکل مدرن ) به قوت خود
باقی گذاشته است. بطوریکه بعضی از عالمان علم اقتصاد بحران غذا را
بعنوان یکی از مهمترین مشکلات آینده بشر تصور می کنند در این میان
رابرت توماس مالتوس از معروفترین اقتصاد دانان بدبین معتقد است جمعیت
بشر بصورت تصاعد هندسی رشد می کنند ولی رشد تولید مواد غذایی
بدلیل وجود محدودیتهایی مانند آب و زمین و ... بصورت تصاعد حسابی
است. بنابراین در آینده رشد جمعیت از رشد تولید غذایی پیشی گرفته و
قحطی و گرسنگی سراسر جهان را فرا میگیرد .
لذا در این زمان تولید تولید مواد غذایی بسته بندی شده که مدت نگهداری
آنها زیاد است ضروری به نظر میرسد از طرفی در کشور ما ایران که با
کمبود صنایع تبدیلی محصولات باغی روبرو هستیم لزوم ایجاد صنایع
تبدیلی جهت جلوگیری از ضایعات بیش از اندازه محصولات باغی بیشتر
احساس میشود. در این راستا شرکت تعاونی قصد دارد جهت رسیدن به
این مقصود و همچنین ایجاد اشتغال ضمن به حرکت در آوردن چرخ کوچکی
از چرخهای اقتصاد کشور با راه اندازی خط تولید شربت خود نیز به سود
اقتصادی مناسب دست یابد.
و این امر ممکن نیست جز با توکل به خداوند متعال ، کوشش و همکاری
اعضای شرکت و کمک مسئولین.
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 149 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 20 |
این طرح توجیهی شامل:
جداول و محاسبات مربوطه
موضوع و معرفی طرح
هزینه تجهیزات
ظرفیت
سرمایه گذاری کل
سهم آورده متقاضی
سهم تسهیلات
دوره بازگشت سرمایه
اشتغال زایی
فضای موردنیاز
تعداد و هزینه نیروی انسانی
استانداردهای مربوطه
بازارهای داخلی و خارجی
توجیه فنی و اقتصادی طرح
عرضه کنندگان و ...
مناسب برای:
- اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
- گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
- ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
- گرفتن مجوزهای لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
- ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
- مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی
دسته بندی | صنایع دستی |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 101 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 15 |
مقدمه :
معرقکاری چوب ، فلز ، آلومینیوم ، مس یا برنز نیست بلکه نوعی هنر
دستی است که از اول کار تا پایان آن هنرمند خود نسبت به تهیه و ساخت
آن اقدام می کند.
معرقکاری نوعی هنر است که ابزار اولیه آن ساقه گندم می باشد و
هنرمند با دستان هنرمندانه ای این خلقت زیبای خدائی را با ظرافت
خاصی به شکلها و خطوط زیبایی طراحی و اجرا می کند.
دسته بندی | تولیدی |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 99 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 20 |
مقدمه :
ملامین ها از نوع ترموست بوده ، که در اثر حرارت زیاد بدون اینکه مایع شود
تجزیه می شود . بنابراین این نوع پلاستیک فقط یک دفعه می تواند تولید
شود و همچنین مواد حاضر در بوته قابل استفاده مجدد نمی باشد یعنی
دومرتبه نمی توان آنرا ذوب و قالب ریزی نمود . 11 درصد ضایعات ترموستها
بعنوان پر کننده در صنایع پلاستیک سازی مورد استفاده قرار می گیرد .
ملامین مورد استفاده جهت تولید ظروف غذا خوری از نوع فرمالدئید با برگ
آلفاسلولز می باشد و طبق استاندارد شماره 612 ملی ایران می باشد.
ملامین برای اولین بار در سال 1834 توسط دانشمند المانی لیبیک کشف
شده ، در سال 1935 یک شرکت سوئیسی موفق به ابداع طرز تهیه
ملامین گردید و در همین سال سنکل موفق به ساخت رزین ملامین
فرمالدئید در مقیاس تجارتی گردید.